Close

aprilie 18, 2018

Câteva cazuri de reabilitarea danturii cu tratamente rapide, la Implant3D

Reabilitarea totală a danturii, in cel mai scurt timp posibil

Avantajele implanturilor imediate, la Implant3D,  IMPLANTURI RAPIDE FIX-PE-LOC:

Lucrarea este fixată în decurs de maxim 72 de ore, din chirurgia implantului economisind timp și costuri considerabile. În cazul implanturilor convenționale, asociate cu procedurile de augmentare, grefare a oaselor, timpul total de tratament va fi de aproximativ 6 luni până la 1 an. In acest fel, lucrarile provizorii sunt eliminate în totalitate si, odata cu acestea, evitarea unei a doua intervenții chirurgicale pe care implantul clasic il impune.

După numai trei zile, cu metoda Ihde Sistem Implant, pacientul nostru (din imaginea de mai jos) are acum o dantură frumoasă și sănătoasă. Cum este să zâmbești din nou, după ani și ani de zile? Emoționant, firesc, pentru orice om care se ferea să zâmbească și care a conștientizat că acest lucru este un real handicap social și personal.

Pacientul, din imaginile de mai jos, a trăit și el clipa sa de fericire, când și-a regăsit și și-a recunoscut chipul sau adevărat, după numai două zile de tratament.

Întreaga manoperă stomatologică cuprinde: extracţii, implantari, protezarea provizorie fixă imediată şi, evident, partea de chirurgie.

Aceste implanturi sunt unice prin faptul că pot fi făcute pentru a utiliza osul disponibil în cel mai bun mod posibil si evită procedurile complicate de augmentare osoasa. În cazul implanturilor convenționale, osul disponibil este modificat (folosind grefe osoase, grefe de înlocuire a osului etc.) pentru a se potrivi cu implanturile.

Cu implanturile bazale rapide FIX-PE-LOC, implanturile sunt selectate sau adaptate pentru a se potrivi osului disponibil al pacientului – în ceea ce privește calitatea și cantitatea. Creșterea osoasă, dacă este necesar, este necesară numai din motive estetice și nu pentru îmbunătățirea ancorării implantului în os.

Designurile și caracteristicile revoluționare ale implanturilor bazale, ne ajută să tratăm o mare varietate de cazuri, ce nu pot fi încercate cu implanturile convenționale formate din două-trei piese. Multe dintre implanturi au planuri de suprafață netede care nu permit colonizarea bacteriană pe suprafețele implantului care la rândul lor reduc considerabil incidența peri-implantitei.

!DE RETINUT!

Operatie minim invaziva, complicații chirurgicale minime – în cele mai multe situații, implanturile cu șurub cu o singură bucată pot fi inserate într-o manieră minim invazivă – adesea fără flaps („implanturi Keyhole”) și care implică o perforare minimă a oaselor. Fiind minim invazive, ele sunt, de asemenea, asociate cu edeme postoperatorii minime și vindecarea locurilor unde are loc procedura este rapidă. Riscurile și complicațiile chirurgicale suplimentare sunt eliminate, în plus, acest tip de impant,  aduc importante economii de costuri.

Reconstrucția danturii, cu punți de zirconiu, la Implant3D

Reconstituirea danturii și, în final, a zambetului tău, cu fațete dentare

Reconstituirea danturii și, în final, a zambetului tău, cu fațete dentare, se face chiar și într-o singură ședință, la Implant3D.

Statistic, pentru restaurarea danturii cu fațete dentare, este nevoie de atasarea lor pe 6-8 dinți de pe maxilar si pe 10 dinți de pe mandibulă.

Nu este vorba doar despre o simplă si perfectă reconstrucție a unei danturi frumoase, ci chiar despre personalitatea adevărată a fiecăruia dintre noi. Sunt doar cativa dintre pacienții care au trăit această unică experiență la Implant3D.

Implant3D a creat un sistem simplu de comunicare, cu scopul de a eficientiza si mai mult timpul viitorilor pacienti:

  1. Dialogul direct pe pagina de facebook Implant3D, prin sectiunea MESAJ (Messenger), cu un medic specialist Implant3D, inainte de venirea in cabinetul stomatologic. Posibilitatea de a trimite pe adresa de e-mail implant3dro@gmail.comradiografiile cerute de medic, in acest fel fiind posibila o preevaluare a situatiei medicale a pacientului. Dupa acesti simpli pasi, puteti face direct, de comun acord cu medicul stomatolog, o programare la cabinetul stomatologic Implant3D. Acesti pași sunt benefici pentru oamenii care locuiesc in afara Romaniei sau in alte localitati din provincie, care iși doresc rezolvarea problemelor stomatologice in cel mai scurt timp posibil, la cel mai convenabil pret. Este deja știut ca numarul românilor care se vad nevoiti sa lucreze in strainatate este din ce in ce mai mare, iar asigurarile medicale in UE, ce ii ajuta sa-si mentina starea de sanatate, nu prevad si servicii stomatologice, acestea avand costuri foarte ridicate si aproape imposibil de accesat pentru oamenii obisnuiti. Cabinetul stomatologic Implan3D vine in intampinarea acestei probleme si ofera cele mai bune solutii in materie de timp si pret.
  2. In momentul preevaluarii medicale, pacientii vor ști cu aproximatie (de cele mai multe ori, cu precizie) timpul necesar de care au nevoie pentru lucrarile stomatologica, pentru care vin la cabinet.
  3. Gratie noilor tehnologii, Implant3D va poate rezolva problemele stomatologice in timpul concediului, unde puteti imbina utilul cu placutul in cel mai eficient mod cu putinta. Foarte multi romani, care lucreaza in afara tarii, beneficiaza de un concediu pe an, de maxim 4 saptamani, timp suficient pentru cele mai complexe lucrari stomatologice, dar la preturi de 5-6 ori mai mici decat in tarile dezvoltate din Unuinea Europeana.
  4. Planurile de tratament stomatologic si programarile se pot face, acum, gratuit si de la distanta,la Implant3D, datorita evolutiei tehnologiei, dezvoltate si in Romania la fel ca in celelalte tari UE.
  5. Implant3D lucreaza, asemenea altor cinici din strainatate, cu tehnologii de ultima generatie si cu materiale de inalta calitate. Realizarea (fabricarea) dintilor si a fatetelor se face FIX-PE-LOCin cabinet, reabilitarea sau restaurarea totala a danturii se face de la o singura sedinta la maxim 3-5 zile, iar un singur implant se poate insera chiar si intr-o ora. Poti, de la bun inceput, sa-ti previzualizezi viitorul zambet si sa faci orice alegere doresti in ce priveste culoarea viitoarei tale danturi, pe care ai visat-o atat de mult.

Transformă-ţi vacanţa sau cateva zile libere în zâmbet!
Oriunde te-ai afla, îţi poţi face o programare la Implant3d (în private, mesaj pe facebook) şi ai sansa unor lucrări complexe în aceeaşi zi. FIX-PE-LOC!

Pentru orice alte informatii suplimentare, dar si pentru programari,  puteti suna la numarul de telefon al cabinetului stomatologic Implant3D (0733 173 232) sau ne puteti trimite mesaje (in private) pe pagina noastra  de facebook, unde puteti avea un dialog cu un medic specialist Implant3D.  Clik aici—>  Implant3D

 

 

4 Comments on “Câteva cazuri de reabilitarea danturii cu tratamente rapide, la Implant3D

Amortila Gica
februarie 13, 2019 at 5:54 pm

Bună seara pentru toată partea de sus ce pret este

Răspunde
implant3d
februarie 21, 2019 at 9:41 pm

Va rugam sa va faceti o programare si, dupa aceea, o evaluare. Apoi, va putem spune cat va costa. Ideal este sa veniti cu un CT, pentru a putea face o evaluare corecta. Multumim pentru interes.

Răspunde
implant3d
februarie 21, 2019 at 9:43 pm

Va rugam sa va faceti o programare si, dupa aceea, o evaluare. Apoi, va putem spune cat va costa. Ideal este sa veniti cu un CT, pentru a putea face o evaluare corecta. Multumim mult pentru interes.

Răspunde
Stircu Fanica
februarie 26, 2021 at 1:18 pm

Buna ziua vreau si eu o programare

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *