Close

Despre Noi

Cine sunt si cum te pot face sa zambesti frumos

Numele meu este Leo Stavrositu, sunt medic stomatolog si iti pot reda cel mai larg zambet oferindu-ti dinti noi si frumosi intr-o singura vizita. Pentru mine, tu nu vei fi un simplu pacient, ci vei fi un candidat al zambetelor largi si de lunga durata. Ma voi concentra asupra celor mai bune solutii pentru lipsa dintilor, zambetelor de durata si confortului tau.

Multi dintre pacientii mei vin la clinica Implant3D deoarece sunt nefericiti cu actuala lor dantura sau lucrare stomatologica, cautand astfel un tip alternativ de proteza fixa.

De asemenea, multi dintre acestia au fost descurajati in a-si pune implanturi, fie din cauza insuficientei masei osoase, fie din cauza altor probleme de sanatate, in raport cu care chirurgia conventionala de grefare osoasa ar fi fost contraindicata. Iata ca, pentru toate aceste cazuri, – inclusiv pentru pacientii care din nefericire au avut o grava insuficienta de materie osoasa, – gratie tehnologiei revolutionare Fast&Fixed, dezvoltata si perfectionata de clinica pe care o reprezint, am reusit sa gasesc solutia potrivita pentru redobandirea unui nou si complet set de dinti, atat pentru maxilarul superior, cat si pentru cel inferior, in vederea unui nou, natural si desavarsit zambet, prin care iti vei recapata increderea de sine si entuziasmul facandu-ti astfel viata mult mai frumoasa si plina de zambete.

Odata cu tehnica implantului dentar Fast&Fixed, oricine poate avea dinti noi si frumosi, intr-o singura sedinta, chiar daca ti s-a spus ca nu satisfaci conditiile operatiei de implant dentar, sau ca ai o insuficienta a masei osoase, ce necesita proceduri de implant alternative.