Close

martie 26, 2018

FIX-PE-LOC IMPLANT3D | Cele mai rapide proceduri pentru reconstructia danturii

Cele mai rapide proceduri de reconstructie totala sau partiala a danturii | FIX-PE-LOC IMPLANT3D

IMPLANTUL BAZAL IMEDIAT

Implanturile bazale imediate, pe care, la Implant3D, le-am conceptualizat cu denumirea IMPLANTURI RAPIDE FIX-PE-LOC

Lucrarea finala este fixată în decurs de maxim 72 de ore. Chirurgia implantului inseamna in acest caz economie de timp și costuri considerabile. În cazul implanturilor convenționale, asociate cu procedurile de augmentare, grefare a oaselor, timpul total de tratament este de aproximativ 6 luni până la 1 an. In acest fel, lucrarile provizorii sunt eliminate în totalitate si, odata cu acestea, evitarea unei a doua intervenții chirurgicale pe care implantul clasic il impune.

Implanturile bazale FIX-PE-LOC sunt implanturi dintr-o singură bucată, în care implantul și pivotul sunt “adunate”, practic, într-un singur element. Acest lucru minimizează eșecul implanturilor datorită problemelor de interfață dintre conexiunile care există în implanturile convenționale, formate din două și chiar trei piese.

Partea fascinantă a procedurii cu implanturi bazale rapide FIX-PE-LOC este că și în cazurile de parodontită acută, fără speranță, după extracția completă a dinților afectați, pot fi efectuate proceduri de implantare bazală. Chiar și în aceste cazuri, fixarea imediată a protezelor se efectuează în termen de maxim 72 de ore de la implantare. Pretul unui implant pleaca de la 350 euro.

IHDE DENTAL IMPLANT SYSTEM, INTEGRAT LA IMPLANT3D

Ihde dental – calitate elvețiană

Metoda prof. Stefan Ihde (Elveția) a folosită mai mult de 20 de ani în lume și este disponibilă acum la Implant3D.  Acest tip de implant se numără printre cele mai avansate sisteme de implant produse în Elveția (IHDE DENTAL). Pacienții, în termen de 72 de ore, primesc implanturi și dinți (coroanele sunt realizate in cabinet cu ajutorul tehnologiei 3D). Această metodă este foarte interesantă pentru maxilar, când există lipsă de masă osoasă, cazuri în care alte sisteme de implanturi nu pot reuși. De ce este această metodă sigură și garanție eternă? Deoarece implanturile “iubesc” osul bazal, vorbind despre oasele care nu sunt absorbite de oasele maxilare care rămân. Este un “flap” non-chirurgical, care se face cu deschiderea zonei gingivale, ceea ce înseamnă chirurgie minim invazivă, fără durere.

In ce constă această metodă de implant dentar ?

– se inserează un număr de 8-10 implanturi maxilar sau mandibular.

– in maxim 5 zile se realizează lucrarea finală.

Prețuri

– 5000€ o arcadă ( superior sau inferior), lucrare metalo-compozit.

– 6000€ o arcadă ( superior sau inferior), lucrare metalo-ceramică.

REABILITAREA TOTALA A DANTURII CU LUCRARE PROVIZORIE

Sistemul Fast & Fixed este un concept inovator german, cu tehnologie de ultima oră, prin care pacientului i se inserează , fără durere, implanturile dentare şi, în acelaşi timp, i se aplică lucrarea dentară, într-o singură vizită.


Întreaga manoperă stomatologică cuprinde: extracţie, implantare, protezarea provizorie fixă imediată şi, evident, partea de chirurgie.

În acest fel, la finalul şedinţei, pacientul pleacă din cabinetul stomatologic cu implanturi şi dinţi ficşi (provizorii), fiind capabil să se reîntoarcă imediat la o viaţă socială normală, urmând că după câteva luni să revină pentru lucrările definitive. Restaurarea dinţilor lipsă prin acest sistem nou, prezintă mai multe avantaje.

În sistemul Fast & Fixed se utilizează implanturi drepte şi implanturi angulate la 35 de grade, pe care se ataşează lucrarea dentară, realizată în câteva ore după inserarea implanturilor. Totul se face într-o singură şedinţă.

Mai ieftin (economii de până la 60% la planul de tratament): restaurarea danturii prin acest sistem inovator este mult mai ieftină decât restaurarea prin implant dentar clasic!
Tratament în 24 h: extracţiile, inserarea implanturilor şi proteză fixă se execută într-o zi!
Rezultat 100% estetic!
Fără durere: datorită tehnicilor de anestezie utilizate, implantul dentar va fi realizat fără ca pacienţii să simtă durere!
Implanturile Fast & Fixed asigură recuperarea şi funcţionalitatea totală în numai 24 de ore;

Pot beneficia de implanturi dentare rapide în primul rând pacienţii care necesită restaurări complete.  Există pacienţi care sunt deja purtători de proteze mobile, dar majoritatea sunt cei ai căror dinţi restanţi nu pot fi salvaţi şi care în aceeaşi zi suportă extracţii multiple, inserarea implanturilor, adăugare de os suplimentar acolo unde este cazul, însă, la finalul şedinţei, aceştia pleacă cu dinţii în gură, dinţi care le refac fizionomia, restabilesc funcţia masticatorie şi nu în ultimul rând reintegrarea imediată în viaţă socială.

Sistemul Fast&Fixed este indicat pentru pacienţii care mai au puţini dinţi rămaşi pe arcade (cu indicaţie de extracţie) sau chiar nici un dinte. În acesta situaţie, se pot realiza implanturile şi lucrarea fixă într-o singură zi, fără a mai fi nevoie de procedee de adiţie osoasă, scurtandu-se în acest fel timpul de aşteptare.

 FAZA 1 – DOI PAŞI REALIZAŢI ÎNTR-O SINGURĂ ŞEDINŢĂ

Pasul 1 – Faza chirurgicală – Inserarea implanturilor dentare
Operaţia se efectuează sub anestezie locală sau, mai rar, cu pacientul sedat intravenos.
Dacă este necesar, se fac eventuale extracţii dentare în aceeaşi şedinţă.
Se introduc implanturile în os şi dacă este cazul, se fac eventuale adiţii osoase şi se remodelează gingia. Inserarea implanturilor durează aproximativ 2 ore pentru fiecare arcadă în parte (6 implanturi la maxilar şi/sau 4 implanturi la mandibulă)
PACIENTUL NU SIMTE NICIO DURERE ÎN FAZA DE ÎNSERARE A IMPLANTURILOR!          Majoritatea pacienţilor au raportat faptul că nu au simţit nicio durere, atât în timpul procedurii, cât şi în zilele imediat următoare.
Pasul 2 – Confecţionarea şi ataşarea lucrărilor dentare provizorii fixe
În aceeaşi zi în care se inserează implanturile, pacientului i se ataşează lucrările provizorii (dinţi FICŞI), astfel încât poate mânca şi zâmbi normal pe durata întregului tratament! Aceste lucrări dentare arată foarte natural, astfel încât nimeni nu va realiza că sunt doar nişte lucrări temporare.

Preţuri totale Faza 1 (pasul 1 + pasul 2):
Maxilar: de la 3500 eur (6 implanturi + lucrarea fixă provizorie)
Mandibulă: de la 3000 eur (4 implanturi + lucrarea fixă provizorie)

FAZA 2 – LA 4-6 LUNI DUPĂ FAZA 1 – ATAŞAREA LUCRĂRILOR DEFINITIVE
După vindecare şi osteointegrarea implanturilor, lucrările temporare sunt înlocuite cu lucrările dentare definitive (dinţii ficşi definitivi) care pot fi confecţionate din mai multe tipuri de material: porţelan (metalo-ceramică), ceramică pe zirconiu, ceramică presată VIP.

Preţuri totale Faza 2:
Pentru mandibulă, 1200 euro.
Pentru maxilar, 1500 euro.

Important de reținut!

Nu pentru toți pacienții este posibilă realizarea aceastei proceduri, de restaurare a danturii, într-o singură ședința sau într-o singură zi. Depinde foarte mult de particularitățile și problemele fiecărui pacient în parte, dar și pentru aceștia durata este una foarte scurtă în timp, de maxim 3-5 zile.

 

Reconstituirea danturii cu fațete dentare FIX-PE-LOC | IMPLANT3D

În mod obișnuit, reconstituirea danturii cu fațete dentare se face în două ședințe, la cabinetul stomatologic, dar la Implant3D, grație tehnologiei digitale, deținută de cabinet, unde fatelele se “fabrică” pe loc, în fața pacientului, această lucrare poate fi realizată și într-o ședință.

 În prima fază vor fi pregătiți dinții, adică se va șlefui o grosime foarte mică, de 0,3 mm, din ei.  Această procedură de pregătire este minim invazivă și fără nicio durere, datorită anesteziilor de ultima generație existente în prezent.

Imediat se realizează fațetele, cu tehnologia 3D, în cabinet. În cea de a doua fază,  se vor aplică efectiv fațetele dentare, “lipite” pe fiecare dinte în parte.

Prețul unei fațete la Implant3D este de 200 euro (realizata in laborator in termen de 5-7 zile), iar cea realizata in cabinet, in aceeasi zi, este de 250 euro.

Cum fac o consultație/ o programare?

Ne puteți suna la numărul de telefon 0733 173 232 și un membru al echipei noastre vă va răspunde la întrebări și, impreună, vom stabili  o programare, la cabinet, pentru o consultație inițială.  Alternativ, puteți să ne trimiteți un mesaj prin intermediul site-ului nostru (chiar aici, dupa articol),  si pe pagina noastra de facebook cu un simplu clik —–>  aici !

6 Comments on “FIX-PE-LOC IMPLANT3D | Cele mai rapide proceduri pentru reconstructia danturii

Geanina Damian
august 30, 2018 at 10:52 am

Buna ziua, un de va putem gasi, ça si adresa ? In Belgia aveti cabinet ?

Răspunde
Otilia Marin
ianuarie 27, 2020 at 11:31 am

As dori o programare

Răspunde
implant3d
februarie 24, 2020 at 7:38 am

programează-te cu un mesaj privat pe pagină noastră de facebook, whatsapp 0733 173 232 sau e-mail implant3dro@gmail.com

Răspunde
Cristina
martie 30, 2020 at 2:01 pm

Im germania nu aveti un cabinet

Răspunde
Monica
martie 3, 2022 at 8:41 am

Buna ziua in Londra aveti cabinet?
Multumesc frumos

Răspunde
implant3d
aprilie 11, 2022 at 10:07 am

La Londra nu avem cabinet. Doar la Bucuresti. Tel: 0733 173 232. O zi buna!

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *