Close

martie 25, 2024

PLANUL DE TRATAMENT PENTRU PACIENT| CE CONȚINE?

planul de tratament

Planul de tratament, util pentru pacient

La Implant3D, echipa medicală elaborează un plan de tratament care conține mai multe etape. Pe acest plan de tratament este “desenat” ce facem. De exemplu, avem implanturi, coroane, își dorește pacientul zirconiu sau vrea material metalo-ceramic? Ce buget este dispus pacientul pentru a aloca acestei intervenții?

Scopul planului de tratament este de a răspunde nevoilor pacientului, prin urmare, tratamentul IMPLANT3D este foarte personalizat, atât pentru pacient, cât și pentru boală.

Toate aceste informații sunt esențiale pentru că noi, medicii, să reușim să concepem tratamentul potrivit, personalizat, de care are nevoie pacientul nostru și, de asemenea, de ceea ce poate să-și permită pacientul nostru.

În general, orice afecțiuni ar avea pacientul nostru, poate primi cel puțin trei variante de plan de tratament. De aceea, este foarte important că toate aceste detalii să le discuți față în față cu pacientul, iar acesta trebuie, în urma dialogului cu medicul, să răspundă la toate aceste probleme care, într-un final, vor stabili un plan de tratament ideal pentru acesta.

Daca, de exemplu, pacientul nu are bani să facă lucrări și implanturi deodată, atunci putem etapiza tratamentul. Se pot face, în acest caz, niste lucrări provizorii sau poate facem adictiile prima data, după care se poate aștepta 6 luni și punem implanturile, ca mai apoi, după 4 luni, putem să-i punem lucrările definitive, timp în care pacientul poate să bugeteze altfel planul sau de tratament.

Tot ce este important este ca medicul și pacientul să discute toate aceste lucruri la prima consultative, care poate dura cel puțin o oră, pentru a avea relevanță și a lua cele mai bune decizii pentru pacient.

După consultație, medicul și echipa sa fac analize în detaliu, pe computerul tomograf și, dacă este cazul, despre patologiile asociate, pe care pacientul le are, că de exemplu poate pacientul are probleme cardio-vasculare, diabet sau alte afecțiuni. Toate aceste elemente trebuie puse obligatoriu într-un tablou final care vă fi PLANUL de TRATAMENT al PACIENTULUI, cu soluțiile cele mai bune pentru PACIENT, atât medical, cât și financiar.     

 

La Implant3D, datorită tehnologiilor moderne, de ultimă generație, fiecare pacient are garanția unor lucrări personalizate, sigure și trainice.

Consultația și planul de tratament, absolut GRATUITE!
Programează-te din timp, aici pe site, pe pagina noastră de facebook IMPLANT3D, printr-un simplu mesaj privat sau pe whatsapp 0733 173 232

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *