Close

Cabinetul

Pentru mine si asistentii mei, a fost importanta nu doar gasirea unei noi si eficiente tehnici de reabilitare totala a danturii pacientilor nostri, ci si recuperarea increderii de sine si a curajului acestora de a rade cu pofta. Asadar, ne-am concentrat eforturile pentru a perfectiona o dantura care sa redea zambetului tau tot ceea ce il poate consacra.

Astfel, am adoptat si desavarsit o tehnica revolutionara a implantului dentar- Fast&Fixed, cu ajutorul careia oricine poate avea dinti noi si perfecti, intr-o singura sedinta.

Chiar daca ai fost descurajat, si ti s-a spus ca nu satisfaci conditiile operatiei de implant dentar, sau ca ai o insuficienta a masei osoase, ce necesita proceduri de implant alternative, iti vom rezolva problemele oferindu-ti un program complet de reabilitare orala, cu ajutorul tehnicii Fast&Fixed.

La ce sa ma astept cand intru in cabinet?

Efectuarea unui implant dentar prin intermediul tehnologiei Fast&Fixed, este o procedura ce are in vedere o reabilitare orala totala, ce va fi rapida si minim invaziva. La clinica Implant3D, iti voi face o atenta evaluare initiala, prin care voi stabili cel mai bun plan de tratament pentru conditia in care se afla dantura ta. Aceasta evaluare initiala consta intr-o examinare completa si in stabilirea unui diagnostic. Cu ajutorul unui program software de calculator, voi crea o imagine tridimensioanala a maxilarului tau si apoi voi simula montarea unor „implanturi virtuale” in acea imagine 3D a maxilarului tau, pentru a asigura acuratetea operatiei pe care ti-o voi face. Pentru a facilita procedura si a asigura calitatea, puntea dentara fixa este manufacturata anterior intreventiei chirurgicale.

Pot fi un candidat pentru tehnica dentara Fast&Fixed?

Recomand aceasta procedura pacientilor ce momentan folosesc proteze dentare, sau care in scurt timp vor fi nevoiti sa foloseasca una. Nu exista o limita de varsta in ceea ce priveste folosirea aceastei tehnici, insa este preferabil ca pacientii sa aiba o stare de sanatate favorabila. De obicei, procedura poate fi efectuata si pacientilor care au diabet, osteoporoza sau pentru ale caror conditii de sanatate implantul osos este contraindicat; cu toate acestea, fumatorilor li se va solicita o perioada de abstinenta, necesara aplicarii acestei tehnici.

De asemenea, esti un bun candidat pentru implanturile dentare Fast&Fixed, in masura in care nu ai dispozitia, resursele materiale si timpul necesar pentru a da curs procedurilor alternative de implant dentar, ce pot dura foarte mult timp.

Nu in ultimul rand, esti un bun candidat daca te-ai saturat de momentele jenante pricinuite de conditia precara a danturii tale.

Cum vor arata implanturile?

Te poti astepta la o infatisare naturala, intrucat aceste implanturi dentare sunt special concepute pentru a fi simtite si a arata natural, pornind de la trasaturile fetei tale. Iti poti alege oricum culoarea, forma si dimensiunea noilor tai dinti. Totodata, este certa inexistenta oricarui impediment de dictie sau masticatie. Ba mai mult, vei avea un aspect si o functionalitate a noilor dinti pe deplin similare unei danturi naturale, astfel incat zambetul tau va fi unul desavarsit si care te va face increzator in orice moment.

La ce sa ma astept dupa efectuarea implanturilor?

Vei avea un zambet imediat, caci noile tale implanturi se vor asemana foarte mult cu dintii tai naturali si vor fi considerati ca atare. Sunt recomandate, totusi, folosirea atei dentare si o periere a dintilor de minim doua ori pe zi. La clinica Implant3D, iti voi oferi un program eficient de igiena pentru a-ti asigura astfel cea mai buna ingrijire a noilor tale implanturi.

Este detasabila dantura fixata pe implanturile Fast&Fixed?

Sistemul de implant dentar Fast&Fixed consta in patru implanturi din titan, a caror stabilitate este permanentizata, iar dantura fixata pe acestea este, de asemenea, definitiva si lipsita de palatin.