Close

aprilie 13, 2022

Ridicăm ZÂMBETUL la PUTERE în ecuația dinți frumoși și sănătoși în corp sănătos

ZÂMBETUL nu este doar un accesoriu la modă, este și secretul unui chip frumos care îți dă încredere în tine, dar mai ales este elementul care transmite cât se poate de limpede starea generală de sănătate a întregului organism.

La IMPLANT3D, grație tehnologiilor digitale de ultima generație, puteți avea cele mai bune experiențe pentru reabilitarea și reconstituirea personalizată a danturii.

Implanturile FIX-PE-LOC IMPLANT3D, rapide sau cu încărcare imediată, fac posibilă reabilitarea parțială sau totală a danturii, în cel mai scurt timp posibil, de la o zi, până la maxim 4 zile lucrătoare.

Un implant bine inserat are o durata de viață de la 10-20, până chiar la 30 de ani, în condițiile unei igiene orale făcută corect. Putem completa aici, în acest context, că și dinții naturali au nevoie, la fel, de o igienă orală corespunzătoare, cu două periaje pe zi, dimineața și seara.

In imagine vezi reabilitarea totala a danturii cu implanturi dentare, in 4 zile lucratoare.

De asemenea, reconstrucția – reconstituirea danturii și, în final, a zâmbetului tău, cu fațete dentare, se realizează rapid, fără durere și trainic, la Implant3D.

Atenție! Fațetele dentare nu au doar rol de estetică, ci măresc rezistența, protejează și conservă dinții naturali.

În cazul dinților fisurati, cu defecte de smalț, ciobiți, rupți sau tociți, fațetele sunt ideale pentru protecția și conservarea dinților sănătoși, dar compromisi estetic, cât și a dinților care pot fi salvați.

Acest zambet frumos si sanatos a fost realizat cu tratamente si fatete dentare in doar 2 zile.

Reconstituirea danturii si a zâmbetului tău cu fațete dentare, la Implant 3D. In fotografiile de mai jos, poti vedea o pacienta care a trait clipa unui nou zambet si a unui nou inceput.

Hollywood SMILE pentru o pacientă (Iulia V., din Bucuresti – foto jos), care si-a trait clipa de fericire, dupa 4 zile de tratament.

Mergem mai departe si va prezentam reabilitarea danturii cu coroane de zirconiu, la Implant3D. Foto jos: Andreea F, din Belgia & Dr Leonard Stavrositu, owner Implant3D. Puterea exemplului ca reusim sa ridicam zambetul la putere, in cel mai scurt timp posibil!

Mai adăugăm în „biblioteca” noastră de zâmbete încă doua 🙂 În imagini, vezi lucrarile de reconstrucție și reconstituire personalizată a danturii, cu coroane de zirconiu, a doi pacienti Implant3D.

Echipa medicală IMPLANT3D, condusă de dr. Leonard Stavrositu, găsește soluții personalizate la fiecare problemă a fiecărui pacient în parte, care vine la noi să își regăsească zâmbetul pierdut.   

Poți alege reconstrucția totală sau parțială a zâmbetului tău cu implanturi dentare rapide FIX-PE-LOC IMPLANT3D, personalizate, special fabricate grație tehnologiei 3D și 100% compatibile cu organismul. Lucrările se fac pentru fiecare pacient în parte, pentru că fiecare pacient este unic, și au la bază recontituirea danturii tale originale, fără nicio durere.

La Implant3D, consultația și planul de tratament, absolut GRATUITE!Programează-te din timp, aici, pe pagina noastră, printr-un simplu mesaj privat sau pe whatsapp 0733 173 232!

2 Comments on “Ridicăm ZÂMBETUL la PUTERE în ecuația dinți frumoși și sănătoși în corp sănătos

Mariana Bortan
ianuarie 2, 2024 at 10:38 pm

An nou fericit 2024💓 Buna seara. Am nevoie de implanturi in toată gura. Este foarte distrusa partea osoasă. Dintii putini pe care ii am in gură se mișcă ffffff mult gata sa cadă in fiecare clipa. Sotul meu are si el nevoie de 2 proteze mobile. Prefer sa comunicam prin WhatsApp daca este posibil. Actual sunt in Canada dar ma intorc inapoi in țară in 1 februarie. Telefonul mobil este 1-819-651-4777

Răspunde
implant3d
februarie 26, 2024 at 2:02 pm

Acesta este nr de telefon + whatsapp pe care putem sa comunicam: 0733 173 232

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *