Close

Tarife

Preturi Implant3D

La clinica stomatologica Implant3D, din fericire, iti putem asigura, in virtutea noului sistem de implant dentar rapid FIX-PE-LOC si a tehnologiei 3D, raportul optim dintre costuri, timp si eficienta, astfel incat costurile pe care le vei suporta vor fi considerabil mai mici, comparativ cu sistemele alternative de implant dentar, ce necesita sedinte indelungate, numeroase si a caror eficienta este cu mult mai scazuta.

Implant3D va poate oferi o gama larga de servicii medicale stomatologice, dar, in esenta, cele mai importante, in directia principala pe care cabinetul nostru stomatologic o abordeaza si vrea sa o comunice pacientilor, sunt urmatoarele:

 • Pentru sistemul Fix-pe-locAll-on-4 sau All-on-6, pentru reabilitarea totala a danturii, intr-o singura sedinta sau, dupa caz, in maxim 3-5 zile, pretul incepe de la 3000 euro pentru partea de jos si de la 3500 euro pentru partea de sus, incluzand chirurgia, lucrarea provizorie si lucrarea imediata.
 • Pentru sistemul IHDE IMPLANT ELVETIA, pentru restaurarea totala a danturii, in maxim 3-5 zile fiind realizata lucrarea finala:
  – 5000€ o arcadă ( superior sau inferior), lucrare metalo compozit.
  – 6000€ o arcadă ( superior sau inferior), lucrare metalo-ceramică.
 • Fateta dentara realizată in laborator- 200 euro. (termen de executie 5-7 zile)
 • Fateta dentara FIX-PE-LOC , realizata in cabinet-250 euro (in aceeasi zi)
 • Implantul dentar rapid, de la 350 euro.
 • o coroana metalo-ceramica – 100€
 • o coroana de zirconiu – 200€

De ce preturi mai mici  la Implant3D ?

Implant3D, un cabinet stomatologic modern, cu o echipa de profesionisti si tehnologie performante, reuseste sa aplice preturi mai mici pentru pacientii sai datorita unei organizari optimizate, flexibila, spre deosebire de majoritatea clinicilor mari, unde in preturi stau “ascunse” si se regasesc (dar nu se vad) cheltuieli, pierderi si adaosuri mari.

Transformă-ţi vacanţa sau cateva zile libere în zâmbet!
Oriunde te-ai afla, îţi poţi face o programare la Implant3d (în private, la telefon 0733 173 232, mesaj pe facebook) şi ai sansa unor lucrări complexe în aceeaşi zi. FIX-PE-LOC!

Pentru orice alte  informatii utile doriti sa le aflati de la noi, puteti sa sunati la numarul de telefon afisat pe pagina principala http://www.implant3d.ro sau sa ne trimiteti mesaje (in private) pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Implant3d/  unde un medic specialist Implant3D va ofera toate raspunsurile si solutiile de care aveti nevoie.