Close

Fast & Fixed

In ce consta noua tehnologie Fast&Fixed si cat de prietenoasa este ea

Tehnica Fast&Fixed pe care o folosesc si ti-o recomand, reprezinta o abordare revolutionara ultraeficienta, dezvoltata si perfectionata de-a lungul unui deceniu, si care iti va face posibila o rapida si totala reabilitare orala, prin fixarea a numai patru implanturi dentare din titan, in ambele maxilare, printr-o procedura prietenoasa, nedureroasa si de scurta durata, ce implica un minim grad de invaziune. O prima etapa a acestei tehnici, consta in crearea unei imagini tridimensionale a maxilarului, cu ajutorul unui program software de calculator, iar apoi prin simularea montarii unor implanturi virtuale in reprezentarea 3D a maxilarului tau, pentru a asigura acuratetea operatiei pe care ti-o voi face.

Urmatoarea treapta consta in inserarea implanturilor fizice. Aceste implanturi constituie baza puntii dentare, permitand montarea unui set fix de dinti, intru totul similar danturii naturale. Aceasta tehnica stabilizeaza nivelurile masei osoase, totodata mentinand igiena si sanatatea maxilarelor. Prin inclinarea la un unghi de 45°, cele doua implanturi posterioare Fast&Fixed permit fixarea unui set de dinti pana si pacientilor lipsiti efectiv de masa osoasa, fara a fi astfel necesar transplantul de os. Fie ca ti-ai pierdut dintii, fie ca deteriorarea dintilor tai este atat de avansata, incat urmeaza sa ti-i pierzi in curand, aceasta metoda de tratament este recunoscuta drept cea mai eficienta in puntile protetice fixe.

Rezultatul iti ofera, asadar, o dantura fixa, ce nu poate fi detasata, redandu-ti aspectul natural, ce nu poate fi diferentiat de o dantura naturala. Cu alte cuvinte, vei avea un nou si frumos zambet natural.

all-on-4

Implanturile zigomatice Fast&Fixed

In functie de diagnosticul stabilit in baza radiografiei dentare, este posibila utilizarea unor implanturi dentare extra lungi, anume in cazurile in care cantitatea disponibila a masei osoase de la nivelul maxilarului superior este insuficienta. Aceste implanturi se numesc implanturi zigomatice Fast&Fixed si sunt ancorate in osul de la nivelul obrazului, oferind astfel o alternativa pentru procedura de grefare a tesutului osos de la nivelul maxilarului superior.

Procedura de insertie a implanturilor dentare zigomatice se desfasoara sub anestezie generala si sunt performate de un medic specialist in chirurgia orala si maxilo-faciala. Prin intermediul tehnicii Fast&Fixed, noii tai dinti pot fi atasati de aceste implanturi la numai trei zile de la efectuarea operatiei.

In unele cazuri, maxilarul superior poate avea un deficit de masa osoasa chiar si in regiunea anterioara. Insa nu este ingrijorator, caci pentru aceste cazuri se pot face insertii duble cu implanturi zigomatice, in ambele laturi disponibile ale osului de la nivelul obrazului, pentru a putea face astfel posibila fixarea unui set complet de dinti superiori, ce ca aspect si functionalitate, nu se diferentiaza deloc fata de cei naturali.

De ce iti recomand si care sunt avantajele tehnologiei Fast&Fixed

Fie ca iti lipsesc dinti, fie ca precaritatea acestora este atat de severa incat pierderea lor este inevitabila, se impune de la sine o solutie optima, atat in privinta costurilor si duratei, cat si in cea a eficientei. Astfel, desi implanturile dentare conventionale, individuale, ofera o alternativa viabila, prin tehnica Fast&Fixed avantajele sunt incontestabile: riscurile bolilor paradontale care stau la baza durerilor si infectiilor cauzate de bacterii sunt reduse cu 98%. Totodata, bolile paradontale prezinta multe riscuri asociate acestora, inclusiv diabetul, bolile cardiace sau sindromul Alzheimer. Prin urmare, punandu-ti la dispozitie optiunea pentru implanturile dentare Fast&Fixed iti voi asigura deopotriva sanatatea orala si cea generala.

– In primul rand, aceasta tehnica dentara este considerata a fi cea mai evoluata, implicand un nivel al reusitei si al eficientei cu mult mai ridicat decat tehnicile traditionale de implant- 98%;

Elimina efectiv necesitatea grefarii de masa osoasa, care este invaziva, costisitoare si care, de asemenea, ti-ar provoca un puternic disconfort; mai mult, vindecarea este mai rapida decat cea pe care o implica grefarea de os.

Vei tolera foarte bine aceasta procedura, fiind in acelasi timp si de scurta durata – in mod normal nu dureaza mai mult de o ora-doua pentru o reabilitare orala completa.

– De obicei, procedura poate fi efectuata si pacientilor care au diabet, osteoporoza sau pentru ale caror conditii de sanatate implantul osos este contraindicat;

– Toate etapele implicite procedurii sunt finalizate in decursul unei singure zile – atat operatia cosmetica dentara, cat si montarea dintilor ficsi (nedetasabili) ce au functionalitate imediata. Tehnicile traditionale adesea implica multiple interventii chirurgicale, iar finalizarea lor poate dura mai mult de un an;

Dintii tai vor avea un aspect natural, facandu-te sa-i simti si functionand asemenea unei danturi naturale;

Vei beneficia in acelasi timp de un nivel superior de igiena, intrucat dintii tai vor fi usor de intretinut si curatat. Totodata, va fi eliminat si riscul inflamatiilor dentare zonale.

Costurile pe care le vei suporta vor fi considerabil mai mici, aproximativ jumatate din costurile specifice unor proceduri alternative (grefare de masa osoasa si montarea unui numar mai mare de patru implanturi).

– Vei avea libertatea de a manca tot ce doresti, eliberandu-te de stresul obisnuitei intrebari de pana acum, „…oare am voie sa mananc asta?”; nu iti vor lipsi suportul si forta de care ai nevoie si nu vei resimti sensibilitate la cald sau la rece, iar degradarea osoasa este preintampinata;

– Unul dintre cele mai importante avantaje pe care ti-l garantez este, desigur, acela de a-ti reda increderea de a rade natural, fara nicio ezitare.