Close

februarie 26, 2018

Ce este implantul dentar rapid FIX-PE-LOC?

Ce este implantul dentar rapid FIX-PE-LOC?

Uneori,  denumite „zâmbete in aceeași zi”,  „dinți într-o zi”, „dinți intr-o singură ședință” și așa mai departe, tehnica SKY Fast & Fix | FIX-PE-LOC este un tratament revoluționar care ne permite să oferim pacienților un set complet de punti fixe prin implanturi într-o singură zi .

Cum funcționează acest tip de implant dentar rapid ?

La Implant3D (cabinetul nostru se afla in Bucuresti), vom efectua mai întâi o examinare inițială pentru a vă asigura că pacientul este potrivit pentru tratament. Pentru a stabili acest lucru, vom efectua scanări high-tech și vom folosi software-ul de planificare a implanturilor denumit coDiagnostix. Dacă pacientul este adecvat pentru tratament, acesta va reveni pentru reabilitarea danturii, unde șase implanturi vor fi plasate în maxilarul superior și patru implanturi vor fi plasate în maxilarul inferior. Vom fixa apoi punțile foarte durabile la aceste implanturi și tratamentul este complet. După 10 zile, trebuie să reveniti la cabinet sa scoateți cusăturile.

Daca mi-e frică de durere, fac un tratament cu implanturi rapide FIX-PE-LOC?

Toate tratamentele implantate se efectuează sub anestezie locală, efectuată de medici stomatologi cu înaltă calificare, astfel încât pacienții pot fi siguri că vor fi în mâini foarte sigure și nu vor simți nimic în timpul tratamentului. S-ar putea să existe o durere sau sensibilitate câteva zile după aceea, dar acest lucru este perfect normal și medicul nostru vă va oferi sfaturi importante cu privire la gestionarea eficientă a acestui moment, din fericire, trecător. Deși tratamentul, în sine, este rapid, permitem pacienților să aibă destul timp să pună întrebări în timpul consultației, pentru a avea tot confortul si siguranta de care au nevoie. Rezultatul merita din plin. Nu este puțin lucru să „te trezesti” cu o noua dantură, cu o nouă viață, intr-un timp atat de scurt. Din experienta noastra, va asiguram ca, dupa aceasta lucrare, veti fi niste oameni fericiti, iar pentru noi, fiecare zambet la final, inseamna multa emotie.

Ce beneficii au pacienții la acesta procedura de reconstructie rapida a danturii?

Pacienții, care au o mulțime de dinți dispăruți, pot purta în prezent o proteză detașabilă, care poate provoca iritații și alunecări; FIX-PE-LOC ​​oferă o soluție permanentă si este absolut comparabila cu dantura naturală și pacientul isi va simti dintii ca pe cei reali. Datorită naturii rapide a acestui tratament, pacienții pot avea zâmbetul înapoi chiar si într-o singură zi, ceea ce este un mare avatntaj pentru orice om care face multe drumuri la stomatolog, in mod normal.  La Implant3D, oferim prețuri atractive, ceea ce face ca aceasta să fie o soluție la un preț accesibil raportat la calitatea si complexitatea lucrarii.

Cine este potrivit pentru procedura FIX-PE-LOC?

Pacienții care au o mulțime de dinți dispăruți, care poartă în prezent o proteză sau care au mulți dinți care necesită extracție, pot găsi un mare beneficiu cu procedura FIX-PE-LOC. Datorită acestei soluții de o singură zi,  cei care nu au timp pentru merge la mai multe sedinte vor găsi, de asemenea, această opțiune minunată. Fiecare pacient va necesita o examinare și evaluare individuală pentru a se stabili dacă procedura este adecvata din punct de vedere clinic pentru tratamentul cu implant rapid FIX-PE-LOC.

Cum fac o consultație?

Ne puteți suna la numărul de telefon 0733 173 232 și un membru al echipei noastre vă va răspunde la întrebări și, impreună, veti putea să stabilitiți  o programare, la cabinet, pentru o consultație inițială.  Alternativ, puteți să ne trimiteți un mesaj prin intermediul site-ului nostru (chiar aici, dupa articol),  si pe pagina noastra de facebook cu un simplu clik aici .

 

 

 

 

One Comment on “Ce este implantul dentar rapid FIX-PE-LOC?

Marius
ianuarie 14, 2019 at 8:07 am

Buna ziua cat costa o lucrat pantry macular.Va multumesc.

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *