Close

ianuarie 31, 2018

Îți place să zâmbești!

La Implant3D ne plac zâmbetele!

Noi credem că toată lumea merită să fie capabilă să zâmbeasca cu încredere și suntem norocoși să fim în poziția de a putea ajuta, in fiecare zi, mulți oameni să realizeze acest lucru.

Cu accentul pe implanturile rapide si fatetele dentare, pentru a înlocui dinții lipsă, care sunt pierduți prin traume, boală sau procesul de îmbătrânire, la Implant3D misiunea noastră principală este de a restabili zâmbetele spre fosta lor glorie – sau mai bine!

Diferența, pe care acest pas important o poate aduce vieții unei persoane, este absolut fenomenală și ne simțim atât de norocoși și recunoscători, încât nu numai că putem oferi acest lucru oamenilor, dar ne bucurăm de bucuria lor, in momentele cele mai importante, când pacientii noștri văd rezultatul final.

O schimbare importantă in viața ta

Tratamentul implantului dentar poate schimba absolut viața pentru cei care au dinți dispăruți, deoarece oferă o soluție permanentă la o problemă care poate provoca probleme de stânjenire și de încredere. Persoanele cu dinți dispăruți sau foarte deteriorati se luptă adesea să poarte proteze, deoarece acestea pot aluneca sau se mișcă atunci când mănâncă, vorbesc sau, în unele cazuri, pot pur și simplu trăi fără zâmbet, pe care încearcă cu disperare să-l ascundă. Aceste lucruri pot avea efecte devastatoare asupra încrederii unei persoane, determinând-o să evite situațiile sociale.

La Implant3D, tratamentul implantului dentar utilizează cele mai noi tehnici și tehnologii  pentru a fi siguri că pacienții noștri primesc cea mai bună îngrijire posibilă, cea mai buna si eficienta solutie, in cel mai scurt timp posibil. Prin inserarea implanturilor dentare rapide FIX-PE-LOC |IMPLANT3D, ca o soluție permanentă la lipsa dinților, suntem capabili să le oferim oamenilor zâmbetul pe care ei îl merită și aceasta este cea mai bună parte a slujbei noastre! După cum au vazut si simtit toti pacientii nostri, la Implant3D, suntem absolut pasionați de tratamentele pe care le oferim, de serviciile și îngrijirea pe care le oferim și de pacienții pe care îi tratăm. Deci, dacă în prezent suferiți din cauza danturii, va asteptam sa va redăm zâmbetul pierdut.

De ce prețuri mai mici la Implant3D?

Acum, gratie tehnologiei 3D si experientei echipei medicale, suntem capabili să oferim serviciile noastre la cel mai bun raport calitate/pret. Nu numai că suntem capabili să dăm mai multă șansă oamenilor să-și regasească din nou zâmbetul, făcând asta cu cele mai avansate tehnologii și produse disponibile, cu costuri mai mici comparativ cu alte clinici dentare private, din Romania sau din alte tari din Europa.

Tarife —–> (click aici)

Dacă doriți să discutați cu un medic al echipei noastre si să vă consilieze, sunați-ne la numărul de telefon    0733 173 232,  unde veți putea pune întrebări și veți beneficia de o consultație inițială.

! Nu uitați ! : ZÂMBETUL este, precum o amprentă, UNIC. Un zâmbet frumos, plin, larg, a fost, este și va fi un mesaj social de bunăstare, farmec, putere, personalitate și, de ce nu, “piesa” de rezistență pentru oricine îl “deține”.

Transformă-ţi vacanţa sau cateva zile libere în zâmbet!
Oriunde te-ai afla, îţi poţi face o programare la Implant3d (în private, mesaj pe facebook) şi ai sansa unor lucrări complexe în aceeaşi zi. FIX-PE-LOC!

Pentru orice alte informatii suplimentare, dar si pentru programari,  puteti suna la numarul de telefon al cabinetului stomatologic Implant3D (0733 173 232) sau ne puteti trimite mesaje (in private) pe pagina noastra  de facebook, unde puteti avea un dialog cu un medic specialist Implant3D.  Clik aici—>  Implant3D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *