Close

august 7, 2023

Albirea dinților, la Implant3D – un zâmbet strălucitor

albirea dintilor la implant3d

Un zambet stralucitor este, mereu si mereu, considerat o carte de vizita atragatoare, exprimand incredere, frumusete si sanatate. Albirea dintilor este un tratament estetic tot mai folosit, care ofera o modalitate eficienta de a imbunatati aspectul danturii, sporind increderea si stima de sine. Acest articol va explora ce inseamna albirea dintilor, cum functioneaza diferitele metode, avantajele si riscurile asociate si cum putem pastra un zambet stralucitor pe termen lung. La Implant3D, albirea dintilor se face dupa cele mai moderne tehnologii, insotite de produse de calitate.

Ce este albirea dintilor?

Albirea dintilor este un procedeu cosmetic care vizeaza reducerea petelor si decolorarilor de pe suprafata smaltului dentar si din interiorul dintelui. Aceasta procedura poate fi realizata la Implant3D, de catre unul din medicii nostri.

Cum functioneaza albirea dintilor?

Principalele doua modalitati de albire a dintilor sunt:

  1. Albirea cu peroxid de hidrogen: Aceasta metoda implica utilizarea unui gel pe baza de peroxid de hidrogen care patrunde in smaltul dentar si oxideaza moleculele responsabile pentru pete si decolorari. Aceasta reactie chimica elimina sau reduce semnificativ intensitatea petelor si confera danturii o nuanta mai deschisa.
  2. Albirea cu peroxid de carbamida: Acest proces este similar cu cel al peroxidului de hidrogen, dar peroxidul de carbamida elibereaza treptat peroxidul de hidrogen.

Albirea profesionala la cabinetul stomatologic Implant3D poate fi finalizata intr-o singura sedinta

Albirea danturii-zanmbet curat si stralucitor

Cum sa mentinem un zambet alb si sanatos pe termen lung?

Pentru a mentine un zambet alb si sanatos, este important sa adoptam o rutina de igiena dentara adecvata, care sa includa:

  1. Periaj regulat: Spalati-va dintii de cel putin doua ori pe zi timp de cel putin doua minute fiecare periaj.
  2. Utilizarea apei de gura: Clatiti-va gura cu apa de gura pentru a reduce bacteriile si a pastra respiratia proaspata.
  3. Evitarea substantelor colorate: Reduceti consumul de bauturi carbogazoase, cafea, ceai si alimente care pot pata dintii.
  4. Vizite regulate la dentist: Efectuati controale dentare periodice pentru a identifica eventualele probleme dentare in stadii incipiente si a mentine igiena bucala optima.
albirea dintilor la Implant3D

In concluzie, albirea dintilor este o metoda moderna pentru imbunatatirea aspectului zambetului si cresterea increderii in sine. Cu toate acestea, este important sa abordam acest tratament cu responsabilitate, sa consultam un medic stomatolog inainte de a alege o metoda si sa acordam o atentie deosebita igienei dentare zilnice pentru a pastra un zambet stralucitor si sanatos pe termen lung.

Ridicam zambetul la PUTERE!

Si, nu uitati: IMPLANT3D RIDICA ZAMBETUL LA PUTERE!

La Implant3D pledăm, cât se poate de convingător, pentru „dinți sănătoși, în corp sănătos”, prin lucrări stomatologice realizate cu tehnologii moderne, rapide, fără nicio durere și trainice.Consultația și planul de tratament, absolut GRATUITE!

Programează-te din timp pe pagina noastră de facebook (click aici ) printr-un simplu mesaj privat sau pe whatsapp 0733 173 232

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *