Close

mai 15, 2023

Implanturile dentare rapide fix-pe-loc | implant3d: O soluție revoluționară pentru înlocuirea dinților pierduți

Atunci când vine vorba de pierderea unui dinte sau mai multi dinți, implanturile dentare au devenit o soluție tot mai populară și eficientă. Acestea oferă pacienților o modalitate durabilă de înlocuire a dinților lipsă, permițându-le să se bucure de un zâmbet sănătos și de o funcționalitate orală exact ca cea naturală. Recent, o nouă tehnologie în domeniul implanturilor dentare a atras atenția comunității stomatologice – implanturile dentare rapide, pe care, la Implant3d le-am conceptualizat sub denumirea FIX-PE-LOC. Această inovație reuseste să reducă timpul de tratament și să ofere pacienților rezultate imediate și de lungă durată.

Ce sunt implanturile dentare rapide fix-pe-loc?

Implanturile dentare rapide fix-pe-loc sunt o formă avansată de implanturi dentare, care combină tehnici moderne și materiale de calitate pentru a oferi pacienților o soluție rapidă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă. Această procedură se bazează pe utilizarea unui număr redus de implanturi dentare și a unui suport protetic fixat permanent în timpul aceleiași intervenții chirurgicale.

Cum funcționează?

Procedura implantului dentar rapid fix-pe-loc implică următorii pași:

 1. Evaluare inițială: Stomatologul va efectua o evaluare completă a stării danturii pacientului, inclusiv radiografii și scanări CT, pentru a determina solutia cea mai potrivită pentru implanturile dentare rapide fix-pe-loc.
 2. Planificarea tratamentului: Pe baza evaluării inițiale, stomatologul va crea un plan personalizat pentru fiecare pacient. Acest plan va include poziționarea implanturilor și opțiunile protetice disponibile.
 3. Extracția dinților (dacă este necesar): Dacă există dinți deteriorați sau infectați care trebuie extrasi, aceștia vor fi îndepărtați înainte de procedura de implant dentar.
 4. Plasarea implanturilor: Utilizând tehnici chirurgicale precise, implanturile dentare rapide fix-pe-loc sunt plasate în osul maxilarului sau mandibulei pacientului. De obicei, este necesar un număr mai mic de implanturi în comparație cu alte tehnici de implantologie.
 5. Fixarea imediată a protezei: După plasarea implanturilor, stomatologul va atașa imediat o proteză fixă temporară, cunoscută și sub denumirea de „dinte provizoriu – lucrare provizorie”. Aceasta oferă pacientului un zâmbet estetic și funcționalitate imediată.
 6. Perioada de vindecare și fixarea lucrarii finale.

Implanturile dentare reprezintă o soluție modernă pentru înlocuirea dinților pierduți, având avantaje multiple față de alte opțiuni, cum ar fi protezele dentare sau punțile dentare. Acestea oferă o soluție permanentă pentru înlocuirea dinților și permit pacienților să aibă o dantură naturală și să se bucure de o masticatie eficienta.

Recent, implanturile dentare rapide fix-pe-loc | Implant3D au devenit din ce în ce mai populare datorită faptului că oferă o soluție rapidă, precisă, fara nicio durere și confortabilă pentru înlocuirea dinților lipsă.

Ce sunt implanturile dentare rapide fix-pe-loc?

Implanturile dentare rapide fix-pe-loc reprezintă o tehnică modernă de implantologie care permite inserarea implanturilor dentare într-o singură vizită la cabinetul stomatologic. Aceasta presupune utilizarea unor implanturi dentare speciale care pot fi montate imediat după extracția dinților deteriorați sau lipsă.

De ce sunt implanturile dentare rapide fix-pe-loc | Implant3d atât de populare?

Implanturile dentare rapide fix-pe-loc sunt o opțiune populară datorită multiplelor avantaje pe care le oferă. Acestea includ:

 • Timp redus: În timp ce procedura tradițională de implantologie dentară necesită mai multe vizite la cabinetul stomatologic, implanturile dentare rapide fix-pe-loc permit înlocuirea dinților lipsă într-o singură zi.
 • Confort: Deoarece procedura este mai rapidă și mai precisă, pacienții se pot bucura de un nivel zero de durere și disconfort.
 • Eficiență: Implanturile dentare rapide fix-pe-loc oferă o rată de succes ridicată, cu o înlocuire precisă și stabilă a dinților lipsă.
 • Aspect natural: Implanturile dentare rapide fix-pe-loc oferă un aspect natural, fără să necesite utilizarea de proteze sau punți dentare.
 • Menținerea oaselor și gingiilor sănătoase: Implanturile dentare rapide fix-pe-loc stimulează creșterea oaselor și a gingiilor, prevenind astfel deteriorarea acestora.

Cine este candidatul ideal pentru implanturile dentare rapide fix-pe-loc?

Implanturile dentare rapide fix-pe-loc sunt o opțiune excelentă pentru majoritatea pacienților care doresc să înlocuiască dinții pierduți si sa inceapa o noua viata, cu o dantura FRUMOASA si SANATOASA

La Implant3D, datorită tehnologiilor moderne, de ultimă generație, fiecare pacient are garanția unor lucrări personalizate, sigure și trainice.

Consultația și planul de tratament, absolut GRATUITE!
Programează-te din timp, aici pe site, pe pagina noastră de facebook IMPLANT3D, printr-un simplu mesaj privat sau pe whatsapp 0733 173 232

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *