Close

noiembrie 11, 2022

DINȚII LIPSĂ – EFECTELE ASUPRA SĂNĂTĂȚIi GENERALE

Lipsa unuia sau mai multor dinți, pentru orice om, reprezintă originea declanșării mai multor complicații ale stării generale de sănătate a întregului organism.

Chiar și de la lipsa unui singur dinte duce la migrarea celorlalți, din jurul acestuia, în instinctul organic de acoperi golul existent, când osul mandibular sau maxilar începe să se deminarileze și să se resoarba. E simplu de înțeles ce se întâmplă când mai mulți dinți lipsesc din dantură unui pacient.

Efectele directe sunt lesne de observat, la oricine are această problemă :

– masticația și înghițirea alimentelor devin problematice și pot crea probleme pentru sănătatea stomacului și a sistemului digestiv;

– Vorbirea este afectată direct;

– Fizionomia feței se schimbă și ea, încât buzele devin mai subțiri și se retrag spre interior. De asemenea, apar riduri la nivelul gurii, dar șip e obraz, iar dimensiunea fetei, pe vertical, se ruduce și ea. Cu alte cuvine, față unui pacient care are dinți lipsa devine mai îmbătrânita, raportat la vârstă;

– Dinții care migrează să acopere golul făcut de un dinte lipsa vor reține mai ușor placă bacteriană și tartrul, ceea ce conduce la carii, boală parodontală și la alte complicații.

– Mușchii maxilarului vor fi slăbiți

SOLUȚIA CEA MAI BUNĂ PENTRU PROBLEMA DINȚILOR LIPSA: IMPLANTUL DENTAR

Pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă, îți recomandăm cea mai sănătoasă și corectă soluție, care este IMPLANTUL DENTAR.

Implantul dentar imită perfect un dinte natural, atât că rezistență, culoare și funcționalitate. Stomatologia modernă, pe care o aplicăm tuturor pacienților la IMPLANT3D, asigura 100% succesul pentru aceste tratamente. Tehnologiile digitale și materialele de ultima generație asigura un timp foarte scurt de înserare a unui implant dentar, în cele mai fericite situații implantul dentar fiind posibil să se facă în doar câteva minute.

Un alt avantaj remarcabil al IMPLANTULUI DENTAR este rezistența în timp a acestuia, astfel încât un implant dentar poate rezistă chiar și 20-30 de ani, în condițiile unei igiene orale corecte.

O igienă corectă înseamnă periajul de două ori pe zi, la care se adaugă folosirea dușului buccal. În concluzie, și după tratamentul cu implanturi dentare igienă se va face la fel că în cazul unei danturi natural.

Echipa medicala IMPLANT3D, condusa de dr. Leonard Stavrositu, gaseste solutii personalizate la fiecare problema a fiecarui pacient in parte, care vine la noi sa isi regaseasca zambetul pierdut.   

Poti alege reconstrucția totală sau parțială a zâmbetului tău cu implanturi dentare rapide FIX-PE-LOC IMPLANT3D, personalizate, special fabricate grație tehnologiei 3D și 100% compatibile cu organismul. Lucrările se fac pentru fiecare pacient în parte, pentru că fiecare pacient este unic, și au la bază recontituirea danturii tale originale, fara nicio durere.

Implant3D îți stă la dispoziție cu toate informațiile despre orice procedură, înainte de a începe tratamentul.

Consultația, evaluarea și planul de tratament, absolut GRATUITE! Programează-te din timp, aici, pe pagina noastră, printr-un simplu mesaj privat sau pe whatsapp +40 733 173 232

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *