Close

mai 22, 2020

Fix-Pe-Loc |  Implantul rapid sau implantul cu incarcare imediată

Fix-Pe-Loc |  Implantul rapid sau implantul cu incarcare imediată

Implanturile dentare cu incărcarea imediată se bazeaza pe o procedura de punere imediat în funcție, prin introducerea acestuia imediat după plasarea implantului cu un dinte sau proteză fixă. Încărcarea imediată este una dintre invențiile majore în stomatologia moderna a implanturilor.

Motivația principală pentru promovarea acestei abordări este timpul scurt de care beneficiaza pacienții, deoarece durează mai puțin decât orice altă metodă pentru a avea dinți de înlocuire funcționali. Această procedură de tratament depinde de mai mulți factori legați de stabilitatea implantului și de factorii de încărcare. Cu experienta noastră și expertiza domeniului, plasăm cu succes și restabilim imediat implanturile.

Implanturile cu incărcarea imediată, la Implant3D, sunt capabile să ofere funcțiile naturale și o estetică imediată pentru dantura pacientului. Serviciul nostru rapid scurtează timpul de tratament și, de asemenea, numărul de vizite de tratament. La Implant3D, procedura rapida ajuta atat la reconstructia partiala cat si la reconstructia totala a danturii.

Transformă-ţi vacanţa sau cateva zile libere în zâmbet!
Oriunde te-ai afla, îţi poţi face o programare la Implant3d (în private, aici, pe facebook sau Telefon & Whatsapp: 0733 173 232) şi ai sansa unor lucrări complexe şi rapide.

One Comment on “Fix-Pe-Loc |  Implantul rapid sau implantul cu incarcare imediată

Ovidiu
decembrie 6, 2020 at 9:58 pm

Nu este nevoie sa se vindece implantul.. Apoi sa se pună dinte?!?

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *