Close

februarie 23, 2020

“2+1=2” | CAMPANIE IMPLANT3D – MARTIE 2020

OFERTA IMPLANT3D LA FAȚETE DENTARE

ÎN LUNA MARTIE “2+1=2”,LA IMPLANT3D!

La Implant3D, doar în luna Martie, reușim să schimbăm și sfidăm un pic regula matematică sau, mai bine zis, aritmetică, pentru că 2+1=2 !
Iată “demonstrația” ofertei noastre și de ce 2+1=2? :
La două fațete, una gratis!
Adică 2+1=2, ceea ce trebuia demonstrat, cum se spune în matematică. Simplu,da? Primavara vine cu zambete multe!
Regulamentul campaniei:
1. Pentru a te programa și beneficia de această SUPER-OFERTA, trebuie să dai LIKE & SHARE postării de pe pagina de facebook Implant3D și să comentezi simplu cu “2+1=2” (apasa aici pentru a merge la postare).
2. După ce ai îndeplinit pașii de mai sus, programează-te cu un mesaj privat pe pagină noastră de facebook (APASA AICI!), whatsapp 0733 173 232 sau e-mail implant3dro@gmail.com

ATENTIE!
Oferta este valabila doar in luna Martie si face parte din campania Implant3D  “2+1=2”

Primavara asta “altfel” adunăm  zâmbetele

Etapele de realizare a lucrării cu fațete dentare
În mod obișnuit, reconstituirea danturii cu fațete dentare se face în două ședințe la cabinetul stomatologic, dar la Implant3D, grație tehnologiei digitale, deținută de cabinet, unde fatelele se „fabrică” pe loc, în fața pacientului, această lucrare poate fi realizată și într-o ședință.
În prima fază vor fi pregătiți dinții, adică se va șlefui o grosime foarte mică, de 0,3 mm, din ei. Această procedură de pregătire este minim invazivă și fără nicio durere, datorită anesteziilor de ultima generație existente în prezent.
Imediat se realizează fațetele, cu tehnologia 3D, în cabinet. În cea de a doua fază, se vor aplică efectiv fațetele dentare, „lipite” pe fiecare dinte în parte.

Planificarea
Acest prim pas implică participarea ta activă. Explicați-i medicului dentist rezultatul pe care încercați să-l realizați. În timpul acestei întâlniri, medicul dentist vă va examina dinții, pentru a vă asigura că materialul dentar este potrivit pentru tine și discutați despre ce va implica procedura, dar mai ales despre dorințele si asteptarile tale. La Implant3D, gratie noii tehnologii 3D, poti previzualiza pe computer viitoarea ta dantură, viitorul tău zâmbet și poți alege orice culoare a fațetelor dorești.

Fațetele dentare, “miracolul” esteticii medicale
Fațetele dentare sunt niște cochilii subțiri realizate la comandă pentru fiecare pacient in parte. Ca o scurta istorie, fatetele dentare au fost folosite, pentru prima oara, prin anii ’80, in California, la Holywood, pentru imbunatatirea provizorie a aspectului dintilor actorilor din marile productii cinematografice.
Statistic, pentru restaurarea danturii cu fațete dentare, este nevoie de atasarea lor pe 6-8 dinți de pe maxilar si pe 10 dinți de pe mandibulă.
Acestea sunt, de obicei, utilizate pentru a acoperi partea din față a dintelui, schimbând culoarea, forma, mărimea, lungimea sau corectând spațiile neregulate, dinții ciobiți, curbați sau deformați.

Fațetele dentare, la Implant3D, pot fi folosite nu numai pentru a îmbunătăți estetica unui dinte sau a mai multor dinți, ci și pentru a proteja suprafața dinților împotriva deteriorării lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *