Close

decembrie 14, 2018

It’s time to smile | Cosmin Savu | Romania Te Iubesc

Coroană provizorie in 30 de minute

În primul rând, vă recomandăm cartea „România Te Iubesc”, marca „Stirile ProTv”, la a cărei lansare am avut bucuria să fim prezenți și, evident, am primit autografe de la toata echipa de autori: Paula Herlo, Cosmin Savu, Alex Dima, Paul Angelescu, Cristian Leonte.

În al doilea rând,  am mai avut și un alt motiv de satisfacție, când Cosmin Savu, de data asta în calitate de pacient, al Implant3D,  și-a „lăsat”zâmbetul pe mâna noastră. Cosmin a beneficiat de o coroana provizorie în 30 de minute, din momentul amprentării digitale până la cimentarea definitivă.

Pentru Cosmin, ca om de televiziune, a fost o oportunitate excelență de a nu sta cu un dinte șlefuit zile întregi, dacă ar fi apelat la tehnici stomatologice clasice. Datorită tehnologiei moderne, pe care Implant3D o deține și o aplică în toate cazurile, a fost posibil acest lucru.

Te așteptăm la Implant3D pentru cele mai rapide proceduri în reconstrucția danturii și pentru un zâmbet unic.

Oriunde te-ai afla, îţi poţi face o programare la Implant3d (în private, pe facebook sau Telefon & Whatsapp: 0733 173 232) şi ai sansa unor lucrări complexe şi rapide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *