Close

noiembrie 21, 2018

It’s time to smile, cu Sânziana Buruiană

Happy moment Implant3D, cu Sânziana Buruiană

Nu știm alții cum sunt, dar la Implant3D oamenii care ne deschid ușa se simt dintr-o dată ca acasă.

Va prezentăm o mică poveste, în imagini, cu Sânziana Buruiană ( în postura de pacient cuminte, de data asta 🙂 ) , fiica sa Isabela și dr. Leonard Stavrositu (owner Implant3D), după tratamentul de albire a danturii.

Rezultatul final? Un zâmbet strălucitor, unic și personalizat al Sânzienei, acordat perfect, parcă, cu zâmbetul fiicei sale, micuța Isabela.

Foto: Sânziana Buruiană, micuța Isabela (mereu zâmbitoare 🙂 ) și Dr. Leonard Stavrositu (owner Implant3D)

Tratamentul de albire dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară, acest fapt fiind o reacţie a importanţei tot mai mare pe care societatea contemporană o acordă înfăţişării exterioare.

Albirea dinţilor este o procedură solicitată în special de persoanele supuse atenţiei ochiului public, dar si a oamenilor care vor sa arate foarte bine.

Gradul de albire a dintelui variază în funcţie de mai mulţi factori: tipul de pete, concentraţia agentului de albire din produsul utilizat, timpul în care agentul de albire acţionează pe dinte şi frecvenţa cu care tratamentul este repetat.

Candidaţii ideali pentru albirea dinţilor sunt persoanele ce prezintă pe dinţi pete gălbui sau maronii cauzate de cafea, ceai, alcool sau medicamente.

Te așteptăm la Implant3D pentru cele mai rapide proceduri în reconstrucția danturii și pentru un zâmbet unic.

Oriunde te-ai afla, îţi poţi face o programare la Implant3d (în private, pe facebook sau Telefon & Whatsapp: 0733 173 232) şi ai sansa unor lucrări complexe şi rapide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *