Close

ianuarie 3, 2018

Bontul protetic, gratuit la Implant3D

Componentele prețului unui implant dentar

Implantul dentar propriu-zis este un șurub metalic (din titan, zirconiu sau tantaliu) care se inserează în osul pacientului pentru a înlocui rădăcina dintelui lipsă. Pentru calcularea prețului unui implant dentar trebuie luate în considerare, pe lângă costul efectiv al șurubului, coroanei, bontul protetic și costurile procedurii de inserare a acestuia, adică toate materiale folosite în timpul intervenției chirurgicale, amortizarea instrumentelor specifice procedurii, costurile cu regia sălii de operație, manopera medicului implantolog, a personalului de specialitate, si alte cheltuieli indirecte. Spre exemplu, frezele cu care se execută orificiul în care se inserează ulterior implantul, pot fi utilizate doar de câteva ori, iar în cazul în care se consumă (tocește) ar pune în pericol pacientul. 

În concluzie, prețul unui implant dentar, în clinicile stomatologice, poate varia între 500 și 2000 de euro, în funcție de brand-ul de implant utilizat, de calitatea materialelor  și de experiența medicului stomatolog specialist care execută lucrarea. 

La cabinetul stomatologic Implant3D, prețul unui implant este de la 350 euro.  Planul de tratament si consultatia sunt gratuite, pentru pacientii care apeleaza la serviciile stomatologice Implant3D.  Durata de inserare a unui implant rapid FIX-PE-LOC Implant3D este de maxim o oră,  după care pacientul poate să-și reia viața normală.

 

Implant3D oferă GRATUIT bontul protetic doar pentru pacientii care isi fac implanturile dentare la CABINETUL NOSTRU!

Bontul protetic  reprezintă o piesă intermediară din metal special, care se înșurubează în capătul implantului inserat anterior în os, având funcționalitate de pivot dentar clasic. Bonturile pot avea mai multe forme și angulatii, de unde rezultă și o plajă variată de prețuri, undeva între 50 și 300 de euro. Inserarea bonturilor protetice necesită o altă intervenție chirurgicală, care presupune aplicarea unor formatoare de gingie, denumite bonturi de vindecare, urmată ulterior de aplicarea bonturilor protetice, operații care înseamnă alte costuri adăugate la prețul final al implantului dentar. La Implant3D beneficiezi de bonturi protetice gratuite la implanturile dentare propiuzise.

Coroanele dentare pe implant pot fi realizate din diferite materiale și sunt în general mai scumpe fată de coroanele realizate pe bonturi dentare normale. Există mai multe tipuri de coroane dentare: metalo-ceramice pe suport de aliaj de baza, metalo-ceramice pe suport de aliaj nobil, metalo ceramice pe suport de titan, ceramice pe suport de zirconiu. Medicul specialist vă va recomanda soluția optimă pentru situația dvs, țînând cont de aspirații, necesități și buget. Prețul unei coroane dentare variază între 100 și 1200 de euro. La Implant3D, prețul unei coroane metalo-ceramice este de 100 euro și a unei coroane de zirconiu este de 200 de euro. Coroanele dentare se realizează în cabinet, fix-pe-loc, la Implant3D.

FIX-PE-LOC IMPLANT3D

Noul concept FIX-PE-LOC IMPLANT3D reunește cele mai noi proceduri de implanturi dentare rapide, existente în stomatologia modernă, și are ca scop esențial reducerea timpului la maxim pentru pacienții care își doresc să aibă o dantură frumoasă, sănătoasă și rezistentă.

Transformă-ţi vacanţa sau cateva zile libere în zâmbet!
Oriunde te-ai afla, îţi poţi face o programare la Implant3d (în private, mesaj pe facebook) şi ai sansa unor lucrări complexe în aceeaşi zi. FIX-PE-LOC!

Pentru orice alte informatii suplimentare, dar si pentru programari,  puteti suna la numarul de telefon al cabinetului stomatologic Implant3D (0733 173 232) sau ne puteti trimite mesaje (in private) pe pagina noastra  de facebook, unde puteti avea un dialog cu un medic specialist Implant3D.  Clik aici—>  Implant3D

2 Comments on “Bontul protetic, gratuit la Implant3D

CONSTANTIN Panait
ianuarie 3, 2018 at 9:03 pm

Este possible reglarea dentitiei (evident cu implanturi 3d)pe tot maxilarul superior?Durata si costuri aproximative.Multumesc.

Răspunde
implant3d
ianuarie 4, 2018 at 6:53 am

Buna ziua! Va recomandam sa va faceti o programare la 0733 173 232 si, in urma unei consultatii, veti putea sti cu precizie costul si durata. Multumim!

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *