Close

decembrie 18, 2017

Oferta FIX-PE-LOC Implant3D

OFERTA FIX-PE-LOC | IMPLANT3D

Implant3D vă poate oferi o gama largă de servicii medicale stomatologice, dar, în esență, cele mai importante, pe care cabinetul nostru stomatologic le abordează și vrea să le comunice pacienților, sunt următoarele:

  • Pentru sistemul FIX-PE-LOC cu Fast & Fixed, All-on-4 si All-on-6, pentru reabilitarea totală a danturii, intr-o singura ședință sau, după caz, in maxim 3-5 zile, prețul incepe de la 3000 euro pentru partea de jos si de la 3500 euro pentru partea de sus, incluzand chirurgia, lucrarea provizorie si lucrarea imediată. Consultația si planul de tratament sunt gratuite.
  • Pentru sistemul FIX-PE-LOC cu IHDE IMPLANT ELVETIA, pentru restaurarea totală a danturii, in maxim 3-5 zile fiind realizată lucrarea finală (consultatia si planul de tratament sunt gratuite.):

5000€ o arcadă ( superior sau inferior), lucrare metalo-compozit.

6000€ o arcadă ( superior sau inferior), lucrare metalo-ceramică.

IMPORTANT!

– Planul de tratament este GRATUIT pentru pacienții Implant3D.

– Consultatia este GRATUITA pentru pacienții care isi fac integral lucrarile la Implant3D.

– Bontul protetic este GRATUIT pentru pacienții care isi fac implanturi dentare la Implant3D.

Cativa pasi importanti pe care Implant3D i-a creat pentru a eficientiza si mai bine timpul tău, pană sa ajungi la cabinet, in asa fel incat sa consumi cel mai scurt timp posibil, pentru orice lucrare stomatologica, click aici.

Transformă-ţi cateva zile libere în zâmbet!
Oriunde te-ai afla, îţi poţi face o programare la Implant3d (în private, pe facebook) şi ai sansa unor lucrări complexe în aceeaşi zi.

Pentru orice alte informatii suplimentare, dar si pentru programari,  puteti suna la numarul de telefon al cabinetului stomatologic Implant3D (0733 173 232) sau ne puteti trimite mesaje (in private) pe pagina noastra  de facebook, unde puteti avea un dialog cu un medic specialist Implant3D.  Clik aici—>  Implant3D

3 Comments on “Oferta FIX-PE-LOC Implant3D

Aniko Dmitrasinovity
martie 23, 2018 at 7:48 pm

Hi. I really like it! I want as well!

Răspunde
Aniko Dmitrasinovity
martie 23, 2018 at 7:51 pm

Very good!!!!

Răspunde
Burche alina
octombrie 31, 2018 at 9:08 am

În cat timp se face si cat costa tot mandibula si maxilar ?

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *