Close

noiembrie 11, 2017

Scurtă pledoarie pentru implantul dentar rapid FIX-PE-LOC, la Implant3D

De ce implant dentar rapid sau imediat?

  Dr. Leonard Stavrositu cu Ovidiu Oanță (ProTv).

Numele meu este Leonard Stavrositu, sunt medic stomatolog, owner la Implant3D, și îți pot reda cel mai larg zâmbet oferindu-ți dinți noi și frumoși într-o singură vizită sau, in cazul in care problematica ta este aparte, in maxim 3-5 zile .

Pentru mine, tu nu vei fi un simplu pacient, ci vei fi un candidat al zâmbetelor largi și de lungă durată. Mă voi concentra asupra celor mai bune soluții pentru lipsa dinților, zâmbetelor de durată și confortului tău.

Mulți dintre pacienții mei vin la cabinetul Implant3D deoarece sunt nefericiți cu actuala lor dantură sau lucrare stomatologică, căutând astfel un tip alternativ de proteză fixă, o alternativă la punțile dentare sau la implantul clasic. Am abordat ca principala direcție, a cabinetului pe care îl dezvolt, implantul dentar rapid, cu cele mai noi proceduri si tehnologii, pornind de la simplul fapt că traim intr-o lume „fara timp”, intr-un timp „fara timp”, iar pentru multi dintre pacienții mei fiecare oră este extrem de prețioasă. In acest sens, pacientii mei isi pot transforma doar cateva zile libere in zâmbet.

De asemenea, mulți dintre aceștia au fost descurajați în a-și pune implanturi, fie din cauza insuficienței masei osoase, fie din cauza altor probleme de sănătate, în raport cu care chirurgia convențională de grefare osoasă ar fi fost contraindicată. Iată că, pentru toate aceste cazuri, – inclusiv pentru pacienții, care din nefericire au avut o gravă insuficientă de materie osoasă, – grație tehnologiei revoluționare a implanturilor rapide (imediate), dezvoltată și perfecționată de clinica pe care o reprezint, am reușit să găsesc soluția potrivită pentru redobândirea unui nou și complet (sau parțial) set de dinți, atât pentru maxilarul superior, cât și pentru cel inferior, în vederea unui nou, natural și desăvârșit zâmbet, prin care îți vei recăpăta încrederea de sine și entuziasmul, făcându-ți astfel viața mult mai frumoasă și plină de zâmbete.

Odată cu tehnica implantului dentar rapid, oricine poate avea dinți noi și frumoși, într-o singură ședință sau, după caz, în maxim 3-5 zile, chiar dacă ți s-a spus că nu satisfaci condițiile operației de implant dentar, sau că ai o insuficiență a masei osoase, ce necesită proceduri de implant alternative.

Implant dentar sau punte dentară?

Dacă aceasta-i întrebarea, recomandarea mea este simplă: implantul dentar rapid.

Implantul dentar rapid nu numai că înlocuiește, practic, o rădăcină a dintelui lipsă, dar, esențial, oprește și resorbția osului alveolar. Un alt element, la fel de important, este că pentru fixarea restaurării protetice nu trebuie să fie sacrificați dinții sănătoși, din vecinătate. Alt lucru important, care mă obligă să recomand alegerea implantului dentar drept o soluție optimă și sănătoasă, este bazat pe faptul că în comparație cu puntea dentară, o alegere pe termen scurt și mai ieftină pe moment, pe termen lung se va ajunge chiar la pierderea dinților de susținere, sănătoși în faza ințială.

Un alt avantajla fel de rațional, pentru care iți recomand impantul dentar rapid, este faptul că lucrarea finală va arăta la fel ca dinții tăi naturali, grație tehnologiei digitale și graficii 3D. În momentul în care implantul dentar s-a armonizat și integrat în structura osului, în care a fost inserat, totul va duce la stoparea pierderii masei osoase și a retracției gingivale, afecțiuni care apar deseori în cazul punților dentare. La final, un implant sau mai multe implanturi dentare, dovada cea mai relevantă că aceasta-i soluția ideală, este că nimeni nu-și poate da seama că aveți dinții originali înlocuiți.

Pentru ca mulți dintre voi mă intreabă, foarte des, in sutele de mesaje pe care le primesc, zilnic, pe pagina de facebook a Implant3D, dacă există durere, in toată această procedură, raspunsul meu este clar: nu vei simti absolut nicio durere.

La fel de mulți oameni mă intreabă dacă Implant3D există și alte orașe din țară. Cabinetul este, deocamdată, numai in București, dar sunt multi pacienți care, chiar dacă locuiesc in alte orașe din tară, dar și in alte țari , și-au facut programări, in urma unui dialog cu noi, după ce ne-au trimis actele medicale, necesare, prin e-mail (radiografii, CT-uri, etc), au venit la Implant3D și, in aceeași zi sau, după caz, in cateva zile, au plecat zâmbind.

FIX-PE-LOC IMPLANT3D

Noul concept FIX-PE-LOC IMPLANT3D reunește cele mai noi proceduri de implanturi dentare rapide, existente în stomatologia modernă, și are ca scop esențial reducerea timpului la maxim pentru pacienții care își doresc să aibă o dantură frumoasă, sănătoasă și rezistentă.

Transformă-ţi vacanţa sau cateva zile libere în zâmbet!
Oriunde te-ai afla, îţi poţi face o programare la Implant3d (în private, mesaj pe facebook) şi ai sansa unor lucrări complexe în aceeaşi zi. FIX-PE-LOC!

Pentru orice alte informatii suplimentare, dar si pentru programari,  puteti suna la numarul de telefon al cabinetului stomatologic Implant3D (0733 173 232) sau ne puteti trimite mesaje (in private) pe pagina noastra  de facebook, unde puteti avea un dialog cu un medic specialist Implant3D.  Clik aici—>  Implant3D

5 Comments on “Scurtă pledoarie pentru implantul dentar rapid FIX-PE-LOC, la Implant3D

macovei
noiembrie 17, 2017 at 8:07 pm

Cat ar costa toată factura ms

Răspunde
implant3d
decembrie 2, 2017 at 9:33 pm

Nu putem sti care sunt problemele dvs stomatologice, dar va puteti face o programare la 0733 173 232, unde un medic stomatolog Implant3D va poate da cele mai bune informatii.

Răspunde
popa silvia
decembrie 20, 2017 at 12:48 pm

Buna ziua!cat costa un implant pt un dinte si o masea . Pret pt fiecare in parte,va rog. Multumesc!

Răspunde
implant3d
decembrie 26, 2017 at 3:47 pm

Buna ziua! Un implant, de la 350 euro. Pretul unui dinte(masea) este intre 100-200 euro, in functie de material.

Răspunde
Mantu Angelica
noiembrie 26, 2018 at 5:40 pm

Sotul meu are placa sus se poate face implant cu placa si cat ar costa multumesc

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *