Close

noiembrie 4, 2017

Fix-pe-loc by Implant3D- avantajele implantului rapid la Implant3D

Ce este implantul dentar într-o singură ședință?

Această metodă îi dă pacientului șansa de a avea dinți ficși imediat după extracția dinților irecuperabili, indiferent de motivul pentru care acesta a fost obligat să renunțe la ei.

Tehnica se poate aplica atât în cazul persoanelor care și-au pierdut toți dinții, cât și în cazul celor care și-au pierdut doar unul sau mai mulți dinți.

Timpul foarte scurt de tratament, al acestui implant inovator, este foarte căutat datorită simplului fapt că pacienții primesc în aceeași zi implanturile dentare și o lucrare provizorie. Prin metoda implantului rapid sau imediat, riscul de neacceptare a acestui tratament scade considerabil în comparație cu procedura implantului clasic.

Care sunt avantajele implanturilor rapide?

  • Marele avantaj al unui implant rapid este faptul că pacientul nu rămâne fără dinți nici măcar o zi, iar dupa plecarea din cabinet poate sa manance normal si sa zambeasca.

  • Pacientul pleacă la câteva ore după inserarea implanturilor rapide cu dinți ficși.

  • Dinții ficși sunt cimentați pasiv pe implaturile rapide inserate în osul nativ al pacientului.

  • Implanturile rapide pot fi inserate în aceeași ședință cu extracția dinților  diagnosticați irecuperabili (nu se extrag dinții sănătoși pentru realizarea acestui tip de implant)

  • Rezultatele obținute cu implanturile rapide sunt de excepție, atât estetic cât și funcțional.

  • Implanturile rapide pot fi inserate și angulat (înclinate până la 35 de grade), ceea ce ne oferă posibilitatea de a evita adițiile de os, riscante și costisitoare în majoritatea situațiilor.

Ce se întâmplă după inserarea implanturilor rapide cu dinți ficși?

Acești dinți ficși, realizați imediat după operație, adică în aceeași zi, sunt provizorii pentru 4-6 luni, dar, cu acestia, marele beneficiu al pacientului este acela ca isi reaia viata normala in aceeasi zi. Pacientul revine după o perioada de 4-6 luni pentru lucrarea definitivă.

În funcție de situația clinică și de posibilitățile materiale ale pacientului, lucrarea definitivă poate fi realizată din mai multe tipuri de materiale:

  • Metal cu ceramică
  • Biohpp, Zirconiu cu ceramică
  • Titan cu ceramică

Implanturile rapide sunt recomandate pentru pacienții fără niciun dinte?

La pacienții edentați total, adică pacienții care rămân fără niciun dinte, sunt necesare minim 6 implanturi rapide la maxilar și minim patru implanturi rapide la mandibulă, pentru a putea realiza o lucrare fixă.

Acest concept, denumit și ”all on six” ( All-on-6 ) sau ”all on four” ( All-on-4 ), a fost brevetat în urmă cu 20 de ani, deci există studii solide că această procedură este un succes garantat. Vezi aici informatiile despre aceasta procedura si despre preturi —>(click pentru video&informatii)

Implant3D vă oferă acest tip de tratament cu implanturi dentare rapide  (adică dinți ficși în aceeași zi cu operația) datorită noilor tehnologii pe care le deține.

La Implant3D, fabricarea dintilor se face in cabinet, fix-pe-loc.

Prețul unui singur implant dentar rapid pleacă de la 350 euro.

Consultația, evaluarea si planul de tratament sunt gratuite pentru reabilitarea orală totală a danturii.

Important de reținut!

Nu pentru toți pacienții este posibilă realizarea aceastei proceduri, de restaurare a danturii, într-o singură ședința sau într-o singură zi. Depinde foarte mult de particularitățile și problemele fiecărui pacient în parte, dar și pentru aceștia durata este una foarte scurtă, de timp, de maxim 3-5 zile.

Pentru orice alte informatii suplimentare, dar si pentru programari,  puteti suna la numarul de telefon al cabinetului stomatologic Implant3D (0733 173 232) sau ne puteti trimite mesaje (in private) pe pagina noastra  de facebook, unde puteti avea un dialog cu un medic specialist Implant3D.  Clik aici—>  Implant3D

Transformă-ţi vacanţa (sau cateva zile libere) în zâmbet!
Oriunde te-ai afla, îţi poţi face o programare la Implant3d (în private, pe facebook) şi ai sansa unor lucrări complexe în aceeaşi zi.

8 Comments on “Fix-pe-loc by Implant3D- avantajele implantului rapid la Implant3D

Tubucanu Constantin
noiembrie 7, 2017 at 10:56 am

Cât mă costă un implant complet partea de sus, când mi-a fost fixați ultima oară mi-a polizat foarte mult și numai poate fi fixată proteza acum am patru cioturi

Răspunde
implant3d
decembrie 3, 2017 at 3:52 pm

Puteti sa va faceti o programare la 0733 173 232. Dupa un consult, aflati toate informatiile pe care le doriti.

Răspunde
Uţiu Adriana Maria
noiembrie 18, 2017 at 6:47 am

Bună ziua cu paradontoza se pot face implanturi.Mulțumesc!

Răspunde
implant3d
decembrie 2, 2017 at 9:30 pm

In principiu, da. Puteti suna la 0733 173 232 si va puteti face o programare la cabinetul nostru. Multumim!

Răspunde
Savu
noiembrie 27, 2017 at 1:30 am

Bună ziua vreau să-mi fac și eu un implant vreau să știu și eu prețul vă rog frumos

Răspunde
implant3d
decembrie 2, 2017 at 9:18 pm

Puteti sa va faceti o programare la nr. 0733 173 232. Pretul unui implant pleaca de la 350 euro. Multumim!

Răspunde
Alex
decembrie 27, 2017 at 9:27 am

Cat costa dintii ficși?
Si in cât timp se pun?

Răspunde
implant3d
ianuarie 4, 2018 at 7:00 am

Buna ziua! Sunati la tel. 0733 173 232, unde un medic specialist Implant3d va va oferi aceste informatii de care aveti nevoie si unde va puteti face si o programare. Multumim!

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *