Close

octombrie 29, 2017

Implantul dentar rapid FIX-PE-LOC, la Implant3D

Dinţi noi şi frumoşi, chiar si într-o singură şedinţă

Avantaje

Implanturile dentare rapide cu încărcare imediată (coroanele dentare se fixează în aceeaşi zi) pot fi utilizate atât pentru restaurări dentare totale/parţiale la maxilar/mandibulă, cât şi pentru restaurarea unui singur dinte.

Ce este un implant dentar rapid şi care sunt avantajele acestuia?

Sistemul All on 4 sau All on 6  este un concept inovator german, cu tehnologie de ultima oră, prin care pacientului i se inserează , fără durere, 4 sau 6 implanturi dentare şi, în acelaşi timp, i se aplică lucrarea dentară, într-o singură vizită.
Întreaga manoperă stomatologică cuprinde: extracţie, implantare, protezarea provizorie fixă imediată şi, evident, partea de chirurgie.

În acest fel, la finalul şedinţei, pacientul pleacă din cabinetul stomatologic cu implanturi şi dinţi ficşi (provizorii), fiind capabil să se reîntoarcă imediat la o viaţă socială normală, urmând că după câteva luni să revină pentru lucrările definitive. Restaurarea dinţilor lipsă prin acest sistem nou, prezintă mai multe avantaje.

Avantajele implanturilor dentare rapide All on 4 sau All on 6

În acest sistem se utilizează implanturi drepte şi implanturi angulate la 35 de grade, pe care se ataşează lucrarea dentară, realizată în câteva ore după inserarea implanturilor. Totul se face chiar si  într-o singură şedinţă sau, dupa caz, in cateva zile.

Mai ieftin (economii de până la 60% la planul de tratament): restaurarea danturii prin acest sistem inovator este mult mai ieftină decât restaurarea prin implant dentar clasic!
Tratament în 24 h: extracţiile, inserarea implanturilor şi proteză fixă se execută într-o zi!
Rezultat 100% estetic!
Fără durere: datorită tehnicilor de anestezie utilizate, implantul dentar va fi realizat fără ca pacienţii să simtă durere!
Implanturile imediate asigură recuperarea şi funcţionalitatea totală în numai 24 de ore;
Garanţie: implanturile au o garanţie pe termen lung;
Reducerea costurilor: tratamentul mai scurt necesită mai puţine vizite la medicul stomatolog;
Evitarea complicaţiilor: utilizarea acestei proceduri stomatologice elimină necesitatea unor proceduri precum extinderea structurii osoase a maxilarului (adiţie de os) şi complicaţiile legate de sinusuri.

Cui se adresează implantul dentar rapid Fast & Fixed?

  • Pacienţilor care suferă de parodontoză
  • Pacienţilor care mai au puţini dinţi rămaşi pe arcade (cu indicaţie de extracţie) sau chiar nici un dinte
  • Pacienţilor care sunt deja purtători de proteze mobile
  • Pacienţilor care necesită restaurări complete
  • Pacienţilor la care nu pot fi puse implanturi dentare clasice din cauza pierderii osoase (scăpând în felul acesta de procedurile complicate de adiţie osoasă)

Pot beneficia de implanturi dentare rapide în primul rând pacienţii care necesită restaurări complete.      Există pacienţi care sunt deja purtători de proteze mobile, dar majoritatea sunt cei ai căror dinţi restanţi nu pot fi salvaţi şi care în aceeaşi zi suportă extracţii multiple, inserarea implanturilor, adăugare de os suplimentar acolo unde este cazul, însă, la finalul şedinţei, aceştia pleacă cu dinţii în gură, dinţi care le refac fizionomia, restabilesc funcţia masticatorie şi nu în ultimul rând reintegrarea imediată în viaţă socială.

Sistemul All on 4 sau All on 6 este indicat pentru pacienţii care mai au puţini dinţi rămaşi pe arcade (cu indicaţie de extracţie) sau chiar nici un dinte. În acesta situaţie, se pot realiza implanturile şi lucrarea fixă într-o singură zi, fără a mai fi nevoie de procedee de adiţie osoasă, scurtandu-se în acest fel timpul de aşteptare.

Paşii restaurării dentare cu aceasta procedura

PRIMA CONSULTAŢIE – Diagnosticarea şi întocmirea planului de tratament
O prima consultaţie care presupune efectuarea de radiografii şi poze, eventual un CT pentru stabilirea planului de tratament (acestea arată specialistului calitatea osului şi poziţia nervilor şi sinusurilor).

FAZA 1 – DOI PAŞI REALIZAŢI ÎNTR-O SINGURĂ ŞEDINŢĂ

Pasul 1 – Faza chirurgicală – Inserarea implanturilor dentare
Operaţia se efectuează sub anestezie locală sau, mai rar, cu pacientul sedat intravenos.
Dacă este necesar, se fac eventuale extracţii dentare în aceeaşi şedinţă.
Se introduc implanturile în os şi dacă este cazul, se fac eventuale adiţii osoase şi se remodelează gingia. Inserarea implanturilor durează aproximativ 2 ore pentru fiecare arcadă în parte (6 implanturi la maxilar şi/sau 4 implanturi la mandibulă)
PACIENTUL NU SIMTE NICIO DURERE ÎN FAZA DE ÎNSERARE A IMPLANTURILOR!          Majoritatea pacienţilor au raportat faptul că nu au simţit nicio durere, atât în timpul procedurii, cât şi în zilele imediat următoare.
Pasul 2 – Confecţionarea şi ataşarea lucrărilor dentare provizorii fixe
În aceeaşi zi în care se inserează implanturile, pacientului i se ataşează lucrările provizorii (dinţi FICŞI), astfel încât poate mânca şi zâmbi normal pe durata întregului tratament! Aceste lucrări dentare arată foarte natural, astfel încât nimeni nu va realiza că sunt doar nişte lucrări temporare.
Preţuri totale Faza 1 (pasul 1 + pasul 2):
Maxilar: de la 3500 eur (6 implanturi + lucrarea fixă provizorie)
Mandibulă: de la 3000 eur (4 implanturi + lucrarea fixă provizorie)

FAZA 2 – LA 4-6 LUNI DUPĂ FAZA 1 – ATAŞAREA LUCRĂRILOR DEFINITIVE
După vindecare şi osteointegrarea implanturilor, lucrările temporare sunt înlocuite cu lucrările dentare definitive (dinţii ficşi definitivi) care pot fi confecţionate din mai multe tipuri de material: porţelan (metalo-ceramică), ceramică pe zirconiu, ceramică presată VIP.

Preţuri totale Faza 2:
Pentru mandibulă, 1200 euro.
Pentru maxilar, 1500 euro.

Important de reținut!

Nu pentru toți pacienții este posibilă realizarea aceastei proceduri, de restaurare a danturii, într-o singură ședința sau într-o singură zi. Depinde foarte mult de particularitățile și problemele fiecărui pacient în parte, dar și pentru aceștia durata este una foarte scurtă în timp, de maxim 3-5 zile.

Pentru orice alte informatii suplimentare, dar si pentru programari,  puteti suna la numarul de telefon al cabinetului stomatologic Implant3D (0733 173 232) sau ne puteti trimite mesaje (in private) pe pagina noastra  de facebook, unde puteti avea un dialog cu un medic specialist Implant3D.  Clik aici—>  Implant3D

Transformă-ţi vacanţa în zâmbet!
Oriunde te-ai afla, îţi poţi face o programare la Implant3d (în private, pe facebook) şi ai sansa unor lucrări complexe în aceeaşi zi.

19 Comments on “Implantul dentar rapid FIX-PE-LOC, la Implant3D

Denisa Urse
noiembrie 11, 2017 at 10:18 pm

Buna seara, cat m ar costa un implant dentar toata partea de sus?

Răspunde
implant3d
decembrie 2, 2017 at 9:50 pm

Aveti toate informatiile aici: http://www.implant3d.ro/2017/10/29/implantul-dentar-rapid-fast-fixed/
Puteti sa va faceti o programare la 0733 173 232. Adresa cabinetului stomatologic Implant3D: Strada Maior Coravu 9-15, bl.C5, sc.A, parter, ap.2, sector 2, interfon 02,București.

Răspunde
PETRUTA
noiembrie 12, 2017 at 9:59 am

Buna ziua,
Daca pe partea de jos mai am doar sase dinti (cei din fata) iar restul su nt extrasi cu ani in urma, se mai poate face implant pt o proteza fixa? Daca da, va rog frumos imi puteti da o adresa sa pot veni la cabinet sa putem stabili cele necesare pt inceperea unei lucrari. . Va multumesc anticipat. Petruta

Răspunde
implant3d
decembrie 2, 2017 at 9:45 pm

Se poate face. Va asteptam la cabinet, dupa ce va faceti o programare. Strada Maior Coravu 9-15, bl.C5, sc.A, parter, ap.2, sector 2, interfon 02
București, 0733 173 232.

Răspunde
implant3d
decembrie 3, 2017 at 3:49 pm

Puteti sa va faceti o programare la 0733 173 232.
Strada Maior Coravu 9-15, bl.C5, sc.A, parter, ap.2, sector 2, interfon 02
București.

Răspunde
implant3d
decembrie 4, 2017 at 10:32 pm

Strada Maior Coravu 9-15, bl.C5, sc.A, parter, ap.2, sector 2, interfon 02
București. Tel: 0733 173 232

Răspunde
Rusu liliana
decembrie 15, 2017 at 12:11 pm

Buna ziua ! Se pot Platì si in rate EU fiind in Italia?

Răspunde
implant3d
decembrie 17, 2017 at 7:43 pm

Buna ziua! Din Ianuarie (2018) vom cauta o varianta, convenabila pentru fiecare pacient, de plata in rate. Va puteti face o programare la tel. 0733 173 232 si veti afla solutia optima pentru dumneavoastra. Va multumim!

Răspunde
Banu Catalin Daniel
decembrie 15, 2017 at 3:23 pm

buna ziua eu sunt asigurat la ikk in germania si as vrea sa fac aceste implanturi am nevoie si sus si jos si ar costa ceva bani as fi interesat daca asigurarea mea ar fi de ajutor pentru aceasta operatie?

Răspunde
implant3d
decembrie 17, 2017 at 7:41 pm

Va puteti face o programare la tel. 0733 173 232 si veti afla solutia optima pentru dumneavoastra. Va multumim!

Răspunde
Pitulice
ianuarie 22, 2018 at 6:17 pm

Bună seara, mă interesează și pe mine un implant un dinte în fata partea de sus și cel de lângă refăcut problema este ca mai mult de o săptămână nu pot sa stau ptr ca locuiesc în Franța dacă îmi puteți spune și ce costuri sunt.Va Mulțumesc!

Răspunde
implant3d
februarie 26, 2018 at 7:25 pm

Va rugam sa sunati la tel. 0733 173 232, unde un medic specialist va va da informatiile exacte si, in acelasi timp, puteti sa va faceti si o programare la cabinetul Implant3D. Va multumim si va asteptam la cabinet!

Răspunde
Mihaela
martie 22, 2018 at 8:49 am

Cat costa o lucrare coroana 5 dinti ceramica?

Răspunde
implant3d
martie 24, 2018 at 9:41 am

Buna ziua! Aveti informatiile aici: http://www.implant3d.ro/tarife/
Va rugam sa sunati la tel. 0733 173 232, unde un medic specialist va va da informatiile exacte si, in acelasi timp, puteti sa va faceti si o programare la cabinetul Implant3D. Va multumim si va asteptam la cabinet!

Răspunde
implant3d
martie 28, 2018 at 9:56 am

Buna ziua! O coroana metalo-ceramica 100€ sau zirconiu 200€.
Va rugam sa sunati la tel. 0733 173 232, unde un medic specialist Implant3D va va da informatiile exacte si, in acelasi timp, puteti sa va faceti si o programare la cabinetul Implant3D. Va multumim si va asteptam la cabinet!

Răspunde
benh vien sexy
aprilie 4, 2018 at 12:29 pm

Great article.

Răspunde
giuchici
decembrie 11, 2018 at 4:34 pm

Aveti cabinet si in Timis.

Răspunde
Gaspar
mai 10, 2019 at 10:33 am

Se poate platii in rate !? (Rata lunara )

Răspunde
Simona Raicu
ianuarie 28, 2021 at 4:49 am

Buna ziua.
As dori sa stiu daca aveti si alt cabinet, eu locuiesc in Timisoara.
Si daca se poate face plata si in rate, cum functioneaza?

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *