Close

octombrie 16, 2017

Fațete dentare ceramice, realizate FIX-PE-LOC, la Implant3D

Fațete dentare ceramice fix-pe-loc, la Implant3D

Zâmbetul este, precum o amprentă, unic. Un zâmbet frumos, plin, a fost mereu un mesaj social de bunăstare, farmec, putere și, de ce nu, „piesa” de rezistență pentru cel care îl „deține”.

Fațete din ceramica, la Implant3D:

  • estetică ridicată
  • nu iși schimbă culoarea in timp
  • corectia imperfectiunilor
  • „perfect smile”
  • realizarea fațetelor pe loc

Diferențierea Implant3D, de alte cabinete si clinici stomatologice, se face prin simplul fapt ca fațetele dentare se realizeaza pe loc, iar aceasta lucrare, nu numai de estetică medicală, ținând cont ca fațetele dentare au si rol de protectie si rezistenta pentru dintii pe care sunt montate, se va concretiza într-un zâmbet imediat.

Fațetele dentare, „miraclolul” esteticii medicale, sunt niște cochilii subțiri realizate la comandă pentru fiecare pacient in parte. Ca o scurta istorie, fatetele dentare au fost folosite, pentru prima oara, prin anii ’80, in California, la Holywood, pentru imbunatatirea provizorie a aspectului dintilor actorilor din marile productii cinematografice.

Statistic, pentru restaurarea danturii cu fațete dentare, este nevoie de atasarea lor pe 6-8 dinți de pe maxilar si pe 10 dinți de pe mandibulă.

Acestea sunt, de obicei, utilizate pentru a acoperi partea din față a dintelui, schimbând culoarea, forma, mărimea, lungimea sau corectând spațiile neregulate, dinții ciobiți, curbați sau deformați. Fațetele dentare, la Implant3D, pot fi folosite nu numai pentru a îmbunătăți estetica unui dinte sau a mai multor dinți, ci și pentru a proteja suprafața dinților împotriva deteriorării lor.

Fațetele dentare sunt foi subțiri din materiale colorate, asemenea texturii pe care o au dinții naturali și sanatosi, care sunt atașate pe suprafața frontală a dinților. Acestea sunt facute pentru a se potrivi cu culoarea normală, reflexia si conturul dinților dumneavoastră naturali si sunt rezistente la pete. Fațetele dentare ceramice pot fi utilizate pentru a trata o gamă largă de probleme cosmetice care implică zâmbetul tău prețios. Deoarece o fațetă este multifuncțională, este și o opțiune foarte utilă dincolo de intenția estetică.

Fațetele dentare sunt folosite pentru a îmbunătăți culoarea, forma, mărimea și textura dinților, pentru a le face, pe toate la un loc, mai atractive. Pregătirea dinților și tratamentul necesar poate fi realizat într-o singură vizită la cabinetul stomatologic Implant3D.

Planificarea

Acest prim pas implică participarea ta activă. Explicați-i medicului dentist rezultatul pe care încercați să-l realizați. În timpul acestei întâlniri, medicul dentist vă va examina dinții, pentru a vă asigura că materialul dentar este potrivit pentru tine și discutați despre ce va implica procedura, dar mai ales despre dorințele si așteptarile tale. La Implant3D, gratie noii tehnologii 3D, poti previzualiza pe computer viitoarea ta dantură, viitorul tău zâmbet și poți alege orice culoare a fațetelor dorești.

Pașii finali, implică îndepărtarea oricărui exces de ciment, evaluarea mușcăturii și efectuarea oricăror ajustări finale ale fațetării, după cum este necesar. Vezi aici cum se monteaza FIX-PE-LOC fațetele dentare la Implant3D.

Prețul unei fațete la Implant3D, realizate in cabinet, in aceeași zi, este de 250 euro.

Pentru doamne și domnișoare, la o lucrare de 10 fațete, Implant3D vă oferă gratuit corecția (mărirea) buzelor cu acid hialuroanic, astfel incât armonizarea lor cu noul tău zâmbet sa fie perfectă.

Pentru orice alte informatii suplimentare, dar si pentru programari,  puteti suna la numarul de telefon al cabinetului stomatologic Implant3D (0733 173 232) sau ne puteti trimite mesaje (in private) pe pagina noastra  de facebook, unde puteti avea un dialog cu un medic specialist Implant3D.  Clik aici—>  Implant3D

11 Comments on “Fațete dentare ceramice, realizate FIX-PE-LOC, la Implant3D

Elena Blanaru
decembrie 10, 2017 at 1:37 pm

Buna ziua aveți cabinete şi àn jud.Neamt?

Răspunde
implant3d
decembrie 17, 2017 at 7:54 pm

Buna ziua! Doar in Bucuresti, deocamdata. Strada Maior Coravu 9-15, bl.C5, sc.A, parter, ap.2, sector 2, interfon 02
București, telefon 0733 173 232

Răspunde
implant3d
decembrie 26, 2017 at 3:58 pm

Buna ziua! Avem cabinet in Bucuresti, deocamdata.

Răspunde
Ana Maria
februarie 7, 2018 at 9:07 am

Bună ziua! Ce durata de viata au fațetele?

Răspunde
implant3d
februarie 26, 2018 at 7:22 pm

Buna ziua! In general, durata de viata a unei fatete dentare este de 10-15 ani.

Răspunde
Purcaru anisoara
februarie 28, 2018 at 10:11 am

Buna ziua, as vrea sa va întreb , in cazul in care am paradontoză și aproape toți Dinți de jos se mișcă , și sus, puteți sa mi extrageți și sa imi faceți all~ on ~4 și sus și jos in aproape de o săptămâna , nu locuiesc in România , m-ar interesa , dacă se pote rezolva, si cam cât m-ar costa. Va mulțumesc.

Răspunde
implant3d
martie 11, 2018 at 7:45 am

Buna ziua! Aveti toate informatiile aici: http://www.implant3d.ro/2017/11/14/fix-pe-loc-un-concept-implant3d-ihde-implant-system/
Pentru orice alte informatii suplimentare, dar si pentru programari, puteti suna la numarul de telefon al cabinetului stomatologic Implant3D (0733 173 232) sau ne puteti trimite mesaje (in private) pe pagina noastra de facebook, unde puteti avea un dialog cu un medic specialist Implant3D. Clik aici—> Implant3D

Răspunde
implant3d
martie 11, 2018 at 7:48 am

Va rugam sa sunati la tel. 0733 173 232, unde un medic specialist va va da informatiile exacte si, in acelasi timp, puteti sa va faceti si o programare la cabinetul Implant3D. Va multumim si va asteptam la cabinet!

Răspunde
Iulia Oprea
februarie 19, 2019 at 2:53 pm

Buna ziua! La fațetele din ceramică fix-pe-loc 3D pretul de 250€ este pentru o fațeta? Mulțumesc!

Răspunde
implant3d
februarie 21, 2019 at 9:38 pm

250 euro, la fatetele fabricate pe loc, in cabinet si 200 de euro la fatetele realizate in laborator.

Răspunde
Nagy
februarie 23, 2019 at 9:06 am

200/250 euro per dinte? Deci 32×250?

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *